KSK, 24Erzincanspor'u devirdi

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden GMG Kastamonuspor, Gazi Stadyumu'nda 24Erzincanspor'u konuk ettiği karşılaşmayı 2-0 kazandı.

KSK, 24Erzincanspor'u devirdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gazi Stadyumu’ndaki karşılaşmayı başta Vali Meftun Dallı olmak üzere il protokolü takip etti. Maçtan önce GMG Kastamonuspor’un Onursal Başkanı Cengiz Aygün, Vali Meftun Dallı’ya GMG Kastamonuspor’un formasını hediye etti. GMG Kastamonuspor’u Gazi Stadı önünde altyapı futbolcuları meşalelerle karşıladı.

Büyük bir coşkuyla başlayan karşılaşmada temsilcimiz rakibi karşısında baskın bir oyun sergiledi. 25’inci dakikada GMG Kastamonuspor’da Emre Can Coşkun yerini M. Alptekin Çaylı’ya bıraktı.

Rakibi karşısında etkin bir oyun sergileyen temsilcimiz 40’ıncı dakikada aradığı golü buldu. Sağ kanattan gelişen GMG Kastamonuspor atağında açılan ortaya, ceza sahası içinde düzgün bir kafa vuruşu yapan Okan Eken GMG Kastamonuspor'u 1-0 öne geçirdi.  

İKİNCİ YARIDA KARTLAR HAVADA UÇUŞTU

İkinci yarıya her iki takımda oyuncu değişikliğiyle başladı. GMG Kastamonuspor’da Umut Erdem yerini Yasin Başaytaç’a bırakırken, 24Erzincanspor’da Oğuzhan Sivrikaya’nın yerine Hasan Kaya girdi.

İkinci yarıda konuk ekip beraberliği yakalamak için kalemize yönelik ataklarını sıklaştırdı. Kastamonuspor'da Yusuf Talum, Yasin Başaytaç ve İsmail Güven yaptıkları müdahale sonucunda sarı kart gördü. Rakibin baskını azaltmak için GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş, 69’uncu dakikada 2 oyuncu değişikliğine gitti. Yiğitali Bayrak yerine Zahit Fındık oyuna girerken, Yusuf Talum’un yerine de Mustafa Berkan Aydeniz oyuna girdi. Maçın ilerleyen dakikalarında temsilcimizde Mustafa Berkan Aydeniz ve M. Alptekin Çaylı’da sarı kart görürken, 80’inci dakikada Abdulaziz Solmaz yerini Oğuz Yılmaz’a bıraktı.

MAÇI KOPARAN GOL 90+1’DE GELDİ

Maçın son anlarında kontrolü tekrar eline alan GMG Kastamonuspor ikinci gol için bastırmaya başladı. GMG Kastamonuspor karşısında zor anlar yaşayan 24Erzincanspor’da Furkan Işıkdemir ve Çınar Tarhan sarı kart gördü.

Çınar Tarhan faulü sonrasında olgunlaşan atağımızda topla buluşan Mustafa Berkan Aydeniz, 90+1’de topu ağlara göndererek, skoru 2-0’a getirdi. Maçın son dakikalarında da GMG Kastamonuspor'dan Ramazan Keskin, 24Erzincanspor’dan da Hasan Kaya sarı kart gördü.

2-0 gibi net bir skorla hanesine 3 puan yazdıran GMG Kastamonuspor puanına 6’ya çıkartarak, lige iyi bir başlangıç yaptı.

Özel Haber

Bakmadan Geçme