• Haberler
  • Genel
  • Kosgeb Genel Başkanı, Ekol Kontrplak'ı Ziyaret Etti

Kosgeb Genel Başkanı, Ekol Kontrplak'ı Ziyaret Etti

KOSGEB Genel Başkanı Ahmet Serdar İbrahimcioğlu, Taşköprü Ekol Kontrplak Fabrikasını ziyaret ederek fabrikanın üretim ve işleyiş süreçleri hakkında detaylı bilgi aldı. 

Ziyaret sırasında İbrahimcioğlu’na, Taşköprü Belediye Başkanı ve Ekol Kontrplak Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan ile Yönetim Kurul Başkan Yardımcısı Ahmet Tekiner, fabrikanın modern tesislerini gezdirerek ürün ve üretim kapasitesi konularında bilgi verdi.

KOSGEB Genel Başkanı Ahmet Serdar İbrahimcioğlu, fabrikanın teknolojik altyapısı ve sürdürülebilir üretim politikaları hakkında tebrik ederek, yöneticilere ve çalışanlara başarılar diledi. İbrahimcioğlu, KOSGEB'in yerel ekonomiye sağladığı desteklerin önemini vurgulayarak, Taşköprü Ekol Kontrplak Fabrikası'nın bu bağlamdaki başarılı örneğine dikkat çekti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Taşköprü Belediye Başkanı ve Ekol Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, Genel Başkan İbrahimcioğlu ve Kastamonu İl Müdürü Nevzat Erol’a teşekkür etti. Ziyarette, KOSGEB İl Müdürü Nevzat Erol da İbrahimcioğlu’na eşlik etti. 

Bakmadan Geçme