• Haberler
  • Genel
  • KOBİ Danışma Merkezi Odak Grup Toplantıları Başlıyor

KOBİ Danışma Merkezi Odak Grup Toplantıları Başlıyor

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı'nın (KUZKA) yürütücüsü olduğu Sinop'ta Temel Sektörlerin Rekabetçiliğinin Artırılması Projesi kapsamında Kastamonu ve Sinop illerinde KOBİ Danışma Merkezi Odak Grup Toplantıları gerçekleştirilecek.

Kastamonu’da KUZKA Hizmet Binası’nda 15 Ağustos’ta, Sinop’ta ise Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda 17 Ağustos’ta gerçekleştirilecek odak grup toplantılarına, her iki ilin su ürünleri ve turizm sektörleri temsilcileri katılacak.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Rekabetçi Sektörler Programı kapsamında yürütülen “Sinop'ta Temel Sektörlerin Rekabetçiliğinin Artırılması Projesi” teknik yardım çalışmaları ile TR82 Bölgesi’nde su ürünleri ve turizm sektörlerinde rekabetçiliğin artırılması amaçlanıyor.

Teknik yardım bileşeninin KOBİ Destek Merkezi Kurulmasına ilişkin bölümünde, su ürünleri ve turizm işletmelerinin iş geliştirme ve girişimcilik faaliyetlerini desteklemek üzere bir KOBİ Destek Merkezi kurulması planlanıyor. Kurulacak bu merkezde sunulacak eğitim ve danışmanlık hizmetleri ile de işletmelerin üretim ve hizmet kapasitelerinin iyileştirilmesi hedefleniyor.

Özel Haber

Bakmadan Geçme