KEAH, MR Ünitesine Kavuşacak

Türkiye'de 2'nci Kastamonu'da tek olacak olan yapay zeka özellikli 2'nci Manyetik Rezonans (MR) Ünitesi ile yenilecek olan Bilgisayarlı Tomografi (BT) Ünitesi'nde inceleme yapıldı. 

Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne (KEAH) kazandırılacak olan Türkiye’de 2’nci Kastamonu’da tek olacak olan yapay zeka özellikli 2’nci Manyetik Rezonans (MR) Ünitesi ile yenilecek olan Bilgisayarlı Tomografi (BT) Ünitesi’nde inceleme yapıldı. 

Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden yapılan bilgilendirmede; “Hastanemizde kurulumu devam eden Türkiye’de 2. Kastamonu’da tek olacak olan yapay zeka özellikli 2’nci Manyetik Rezonans (MR) ünitemizi en yakın sürede açılışını yaparak Kastamonu'ya kazandırmayı planlıyoruz. Bu süreci yakından takip eden Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimimiz Prof. Dr. Zafer Ergül, Başhekim Yardımcısı Fatih Gün, İdari ve Mali İşler Müdürü Özgür Özkan, Destek ve Kalite Müdürü Ayhan Türüdi, Destek ve Kalite Hizmetleri Müdür Yardımcısı Haydar C. Zerde katılımlarıyla yerinde inceleme yapılmıştır. Hastanemiz Acil Servisinde yenilenecek olan Bilgisayarlı Tomografi (BT) Ünitemizde Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimimiz Prof. Dr. Zafer Ergül, Başhekim Yardımcısı Fatih Gün, İdari ve Mali İşler Müdürü Özgür Özkan, Destek ve Kalite Müdürü Ayhan Türüdi, Destek ve Kalite Hizmetleri Müdür Yardımcısı Haydar C. Zerde katılımlarıyla yerinde inceleme yapılmıştır” denildi.
 

Bakmadan Geçme