KBB Uzmanı Memiş, Özel Anadolu'ya Katıldı

Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi, uzman doktor kadrosunu genişletmeye devam ediyor.

Bölgesinde kaliteli bir hizmet sunmayı amaç edinen Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi; İnebolu Devlet Hastanesi Kulak Burun Boğaz (KBB) Hastalıkları Uzmanı iken görevinden ayrılan Op. Dr. Mehmet Memiş’i kadrosuna kattı.

İnebolu Devlet Hastanesi’nde görev yaptığı süre içinde sünnet ve burun ameliyatları başta olmak üzere başarılı operasyonlara imza atan Op. Dr. Mehmet Memiş, Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı. Mehmet Memiş’in Özel Anadolu Hastanesi’ne katılması ile birlikte vatandaşların estetik (rinoplasti) burun ameliyatları için il dışına gitmesine gerek kalmayacak.

KBB Uzmanı Op. Dr. Mehmet Memiş, 2014 yılında Kastamonu İnebolu ilçesine uzman hekim olarak atandı. 10 yıl boyunca Kastamonu’nun sahil ilçelerine ve bölgemize hizmet veren KBB Uzmanı Op. Dr. Mehmet Memiş, çocukluk çağı hastalıkları; bademcik, geniz eti, kulak enfeksiyonlarının yanı sıra, yetişkin hastalıkları olan burun eğriliği, sinüzit, horlama, tümör cerrahileri ve estetik (rinoplasti) burun ameliyatları da yaptı.
 

Özel Haber

Bakmadan Geçme