Kaymakam Uçar, Kurumlardan Brifing Aldı

İnebolu Kaymakamı Necdet Uçar, İlçe Milli Emlak Şefliğinden, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünden brifing aldı.

İnebolu İlçe Milli Emlak Şefi Şengül Güngör'ün gerçekleştirdiği sunumda kurum personeli hazır bulundu. İnebolu İlçe Milli Emlak Şefliği personel ve çalışma durumu, Hazine taşınmazları, satış, kiralama, tahsis, irtifak, taşınır işlemleri gibi ilçe merkezi ve köylerde yürütülmekte olan çalışmaları, Milli Emlak'ın iş ve işlemleri hakkında bilgi alan Kaymakam Uçar, İlçe Milli Emlak Şefi ve personeline teşekkür etti. 

Personel ve Okul Durumu Konuşuldu

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Civelekoğlu’nun ise gerçekleştirdiği sunumda şube müdürleri hazır bulundu. 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Eğitim Planları, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen yatırımlar ve projeler ile personel ve okul durumu hakkında bilgi alan Kaymakam Uçar, İlçe Milli Eğitim Müdürü ve personeline teşekkür etti.

İnebolu İlçe Tarım ve Orman Müdürü Hülya Karaarslan'ın gerçekleştirdiği sunumda kurum personelleri hazır bulundu. İnebolu İlçe Tarım Müdürlüğü personel ve araç durumu, bitkisel ve hayvansal üretim potansiyeli ile su ürünleri gıda kontrol çalışmaları ile yürütülen projeler hakkında bilgi alan Kaymakam Uçar, İlçe Tarım Müdürü ve personeline teşekkür etti.

Özel Haber

Bakmadan Geçme