Kaymakam Karataş muhtarları ağırladı

Cide Kaymakamı Tuncay Karataş, 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Cide Kaymakamlığı ev sahipliğinde düzenlenen yemek programında muhtarlar ile bir araya geldi.

Kaymakam Karataş muhtarları ağırladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cide Rıhtım Restaurant’ta düzenlenen yemek programına Kaymakam Tuncay Karataş, İlçe Belediye Başkanı Mehmet Eşref Mutlu, Cumhuriyet Savcısı Mesut Çağap, ilçe protokolü ile köy ve mahalle muhtarlar katıldı.

“MUHTARLARIMIZA HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Cide Kaymakamı Tuncay Karataş; “Demokrasi zincirinin ilk halkasını oluşturan muhtarlık teşkilatı; hem milleti, hem de devleti temsil gibi önemli bir sorumluluğa sahiptir. Muhtarlarımız, vatandaşlarımız ile devletimiz arasında bir köprü vazifesi görerek kamu hizmetlerinin köylerimize ve mahallelerimize hızlı, kaliteli ve nitelikli bir şekilde sunulmasını sağlamada önemli görevler üstlenmektedirler. Daima bir arada olduğumuz, sıkça gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimizde talep ve beklentilerini dinleyip çözüm yolları üretmeye gayret gösterdiğimiz muhtarlarımıza bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Bu vesileyle, mahalle ve köylerimizde fedakârca görev yapan ve vatandaşlarımıza kamu hizmetlerinin sunumunda en büyük destekçimiz olan tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor; çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Kaymakam Karataş muhtarlarla bir süre sohbet ettikten sonra otuz yılı aşkın görev yapan ve yapmakta olan muhtarlara plaket ve teşekkür belgesi takdim etti.

Özel Haber

Bakmadan Geçme