KASTEXPO'da B2B Toplantısı Yapıldı

KASİAD ve KASİAD Vakfı'nın düzenlediği, Kastamonu iş dünyasının buluşma arenası olan Türkiye'nin İlk Ticari Şehircilik İhtisas Kastamonu Sanayi ve İş Dünyası Fuarı programı kapsamında düzenlenen Afrika Ticari İlişkiler Toplantısı B2B renkli görüntülere sahne oldu.

Çok sayıda Afrikalı İş Adamı ve İş İnsanının katıldığı toplantıda çok sayıda firma sahibi yaptıkları iş ve üretimleri hakkında sunum ve konuşmalarını gerçekleştirdi. 

‘KASTEXPO’nun Her Yıl Tekrarlanmasını İstiyoruz’

Afrika Ticari İlişkiler Toplantısı B2B ile ilgili Türkiye Afrika İhracatçılar Platformu Başkanı Muhammet Ali Aras yaptığı açıklamasında, “Türkiye Afrika İhracatçılar Platformu olarak KASTEXPO ile yaptığımız görüşmeler yurt dışından gelen delegasyonlarımız KASİAD’ın ticaretini artırmasına katkıdan bulunmak için, onları ihracatlarını artırmak için, Afrika Kıtası’nda yeni kapılar açmak için bugün bir organizasyon gerçekleştirdik ve bu organizasyon çok güzel ve renkli geçti. Çünkü KASİAD’ın içerisinde çok büyük üretici firmalarımız var. Bizim TURCAF’ın altında çok büyük üyeleri var. Afrika Kıtası’ndan gelen delegasyonlarımızdan ciddi alıcılar bunlar. Size orada büyük kapılar açacak kişiler. Bu nedenle yaptığımız program KASİAD ve TURCAF partnerliğinde aslında firmalarımızın Afrika Kıtası’ndaki ihracat potansiyelini artırmak ile alakalıydı, çok verimli bir organizasyon geçirdik. Tüm katılımcılara, yurt dışından gelenlerin hepsine çok teşekkür ediyoruz. Çok başarılı ve verimli geçen bu toplantı nedeniyle KASTEXPO’nun her yıl tekrarlanmasını istiyoruz. Bunun manası Kastamonu sadece KASTEXPO’dan değil, Türkiye devlerini içinde bulundurduğu bir organizasyon. Bu nedenle sektöre yön vereceğini düşünüyoruz. Bu organizasyonu ve fuar etkinliği düzenleyen, emeği ve katkısı geçen tüm herkese de teşekkür ediyoruz” dedi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme