• Haberler
  • Spor
  • Kastamonusporlu Levent Eriş'ten Arnavutköy Galibiyet Açıklaması

Kastamonusporlu Levent Eriş'ten Arnavutköy Galibiyet Açıklaması

GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş, Arnavutköy Belediye karşısında Gazi Stadı'nda alınan 3-1'lik galibiyeti değerlendirdi.

GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş, TFF 2. Lig Kırmızı Grup 19. haftasında Kuzey Marmara AŞ. Arnavutköy Belediye karşısında Gazi Stadı’nda alınan 3-1’lik galibiyeti değerlendirdi.

Eriş değerlendirmesinde şu ifadeleri kullandı: “Ligin ilk ve son maçı her zaman zor olan müsabakalardır. Devrenin son maçı olan Arnavutköy ile oynamış olduğumuz maçta bu anlamda puan farkının artacağı ve onun getirdiği sabırsızlık, maç iptal mi değil mi derken bir de buna saha şartları eklenince maalesef oyun konsantrasyonumuz da problem yaşadığımızı söyleyebilirim.”

‘Kastamonu’ya Şampiyonluğu Getirmeyi İstiyoruz’

Eriş: “Ama mutlak kazanmamız gereken bir maçı yine kazanarak devreye çok başarılı giren oyuncularımızı, antrenör arkadaşlarlarımı, destek ekibimizi, personelimizi ve tabi ki de onursal başkanımız Sayın Cengiz Aygün'ü ve Enes Aygün'ü canı gönülden tebrik eder inşallah ligin ikinci yarısında da aynı başarıyı yakalayıp şampiyonluğu şehrimize getirmeyi istiyoruz.”

Eriş son olarak: “Bu arada bize her zaman destek olup karda yağmurda yanımızda olan GMG Kastamonuspor sevdalılarına çok teşekkür ederim.”
 

Bakmadan Geçme