• Haberler
  • Spor
  • Kastamonusporlu Levent Eriş: 'Kazandığımız İçin Mutluyuz, Liderliği Almak İstiyoruz'

Kastamonusporlu Levent Eriş: 'Kazandığımız İçin Mutluyuz, Liderliği Almak İstiyoruz'

Kulübün instagram hesabı üzerinden açıklamasını kamuoyuyla paylaşan Teknik Direktör Eriş, Uşakspor maçını kazandıkları için mutlu olduklarını Amed Sportif deplasmanında da galibiyet ve liderliği almak için mücadele edeceklerini söyledi.

GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş, TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup 15’inci haftasındaki Uşakspor galibiyetini ve 16’ncı haftada oynayacakları Amed Sportif maçındaki beklentisini paylaştı.

Kulübün instagram hesabı üzerinden açıklamasını kamuoyuyla paylaşan Teknik Direktör Eriş, Uşakspor maçını kazandıkları için mutlu olduklarını Amed Sportif deplasmanında da galibiyet ve liderliği almak için mücadele edeceklerini söyledi.

Teknik Direktör Levent Eriş’in açıklamaları şöyle: “Alınan galibiyetten dolayı emeği geçen bütün oyuncularımı ve teknik ve idari ekibimi tebrik ediyorum.  Oyunun 1’inci devresinde sezonun belki de 3’üncü bölgesinde topa sahip olduğumuz en kaliteli müsabakalardan bir tanesiydi. Geriye düşüp bu ligde geriye dönmek çok zor bir reaksiyondur ama biz bunu yapabilen bu liglerde ender takımlardan biriyiz. 2’nci devre Kubilay kardeşimizin gripten dolayı hastalığının nüksetmesi sonucu oyuncu değişikliği yaparak Zahit ve sonrasında Abdülaziz’i alarak 4-2-4 sistemine döndük ve akabinde gol bulduk ve oyunu daha kontrollü bir şekilde elimize almaya çalıştık. Bunun sonucunda da kazandığımız için çok mutluyuz.”

Liderlik Beklentisi ve MHK’ya Çağrı

Eriş, Amed Sportif ile oynayacakları maça ilişkin şunları söyledi: “Kesinlikle ligin en fazla transfer yapan Iğdır FK, Menemen FK takımlarıyla birlikte büyük paralar harcayan takımlarından bir tanesi. Biz ise harika bir transfer politikası ile aldığımız yeterli oyuncularımızdan maksimum şekilde mükemmel destek sağladık. Çok samimi söylüyorum ki; oynayacağımız rakibimizin diğer rakiplerden tek farkı ligimizin şu anda birincisi olması ve biz bu unvanı geri almak istiyoruz. Biliyorum ki futbol keyfi üst düzeyde olacak. O yüzden MHK’dan ricam tecrübeli bir hakem atanması.”

‘Şampiyon Olmak İstiyoruz’

Teknik Direktör Levent Eriş: “Biz inşallah yolun sonunda şampiyon olmak istiyoruz. Bunu da başaracak harika bir birlikteliğimiz var. Son olarak her daim yanımızda olan, bütün işlerini bırakıp hafta içi bile bizimle bu mücadeleyi veren saygı değer Onursal Başkanımız Cengiz Aygün’e teşekkür ediyorum.”

Bakmadan Geçme