• Haberler
  • Spor
  • Kastamonuspor, İskenderunspor'a mağlup oldu

Kastamonuspor, İskenderunspor'a mağlup oldu

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden GMG Kastamonuspor, ligin 13'üncü haftasında İskenderunspor'u konuk etti. GMG Kastamonuspor karşılaşmayı 4-3 kaybetti.

TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden GMG Kastamonuspor, ligin 13’üncü haftasında İskenderunspor’u konuk etti. GMG Kastamonuspor karşılaşmayı 4-3 kaybetti.

Gazi Stadı’nda oynanan karşılaşmayı kastamonugundemgazetesi.com ekipleri stattan takip etti. GMG Kastamonuspor 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada 2-1 öne geçmesine rağmen skoru koruyamadı. 83’üncü dakikaya 4-2 geride giren Kastamonuspor, 90+6’da skoru 4-3’e getirdi ve maç temsilcimizin 4-3’lük mağlubiyetiyle sona erdi. 

Gollerin Dakikası

GMG Kastamonuspor’un golleri 33’te Yusuf Türk, 66’ncı dakikada Zahit Fındık ve 90+6’da İlyas Kubilay Yavuz’dan geldi. Konuk ekip İskenderunspor ise 7’de Süleyman Güneş’in, 68 ve 83’te Okay Yokuşlu’nun ve 77’de Muhammed Demirci’nin golleriyle galibiyete uzandı.

GMG Kastamonuspor, bu sezon ilk kez bir karşılaşmadan mağlubiyetle ayrıldı. Kırmızı-siyahlıların yenilmezlik serisi bu maçla birlikte son buldu.
 

Bakmadan Geçme