• Haberler
  • Spor
  • Kastamonuspor'un Kamp Programı Belli Oldu: Önce Kastamonu Sonra Bolu

Kastamonuspor'un Kamp Programı Belli Oldu: Önce Kastamonu Sonra Bolu

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek GMG Kastamonuspor, gelecek sezon için hazırlıklarını önce Kastamonu'da sonra Bolu'da yapacağı iki kamp etabıyla sürdürecek.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek GMG Kastamonuspor, gelecek sezon için hazırlıklarını sürdürüyor. Yeni bir teknik ekiple anlaşmaya varan ve eksik görülen noktalarda transferlerini gerçekleştiren GMG Kastamonuspor, ilk etap kampını Kastamonu’da gerçekleştirecek.

19 Temmuz’da topbaşı yapacak olan GMG Kastamonuspor, Amorium Otel’de kampa girecek ve Doğa Kültür Köyü sahasını kullanacak. Teknik Direktör Adem Çağlayan’ın koordinesindeki ilk etap çalışmalarının 29 Temmuz’a kadar sürmesi bekleniyor.

GMG Kastamonuspor ilk etap çalışmalarının ardından verilecek kısa ara sonrası Bolu’da bir araya gelerek ikinci etap kamp çalışmalarına başlayacak. 12 gün sürmesi beklenen Bolu kampı sonrasında izin verilecek ve ardından Kastamonu’da toplanılarak maç hazırlıklarına başlanacak.

Cengiz Aygün’ün Mesaisi Kastamonu’da Sürecek

Edinilen bilgiye göre GMG Kastamonuspor Başkanı Cengiz Aygün önümüzdeki haftayı Kastamonu’da geçirecek. Aygün’ün gelecek sezon planlamaları kapsamında Kastamonu’da bir takım temaslarda bulunacağı öğrenildi.
 

Bakmadan Geçme