• Haberler
  • Spor
  • Kastamonuspor'un Başarısının Sırrı Konuşuluyor

Kastamonuspor'un Başarısının Sırrı Konuşuluyor

Transfer Merkez YouTube kanalındaki Kırmızı-Beyaz Dünya'da GMG Kastamonuspor'un başarısının sırrı konuşuldu.

Transfer Merkez YouTube kanalındaki Kırmızı-Beyaz Dünya’da GMG Kastamonuspor konuşuldu. TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta en yakın rakibinin 7 puan önünde zirvede yer alan GMG Kastamonuspor'un başarısının sırrı konuşuldu.

Transfer Merkez’den Hüseyin Karabacak şunları söyledi: “Kastamonuspor’u tebrik ediyorum. Mükemmel bir takımdaşlık, mükemmel bir sabır. Oyunsal anlamda eksikleri olmasına rağmen, oyunda doyuruculuğu vermemelerine rağmen sonuç oyununu o kadar güzel oynuyorlar ki, sezon genelinde bunu hissettirdiler. Skoru alana kadar sabırla, ön alan baskısıyla, skoru aldıktan sonra katı savunmayla, net savunmayla ve kontralarla rakibi avlamayı alışkanlık haline getirmiş bir Kastamonuspor. Kastamonuspor’un başarısının sırrı bitiriciliği. Okan atmıyorsa Yusuf, Yusuf atmıyorsa İlyas Kubilay uzaktan atıyor. Bir şekilde bitirme işini hallediyorlar. Bence bu çok kıymetli.”

Kastamonuspor’da Takımdaşlık Vurgusu

Karabacak: “Kadrosunda 5-6 tane elit tip oyuncu, 6-7 tane 2. Lig tecrübesi bulunan oyuncu ve daha buraların futbolcusu olamamış oyuncu grubu var. Kastamonuspor’un buradan bir birliktelik çıkarması çok önemli. Çok farklı tipteki kariyerlere sahip oyuncuların birbiriyle anlaşması… Oyuncular birbirlerini seviyorlar. Bence Kastamonuspor’un başarısının sırrı bu. Levent hoca da babacanlığıyla birlikte takımı gayet iyi yönetiyor. Takımı kurarken Cengiz başkanı, Enes başkanı, yönetim kurulunu tebrik etmek gerekiyor.”

Kastamonuspor'un Başarısının Sırrı Konuşuluyor

‘Kastamonuspor İçin 7 Puan Büyük Avantaj’

7 puan öndesin. Çok büyük iş. Bu 7 puan fark ne kadar büyük fark olsa da 2 maça bakıyor. Ondan dolayı Kastamonuspor’un taçlandırması lazım. Hem oyun kalitesini arttırmak için… Açık söyleyeyim oyun kalitesinde belli başlı sıkıntılar var. Ön alan baskısı yaptıklarında arkada çok boşluk bırakabiliyorlar. Geriye dönüşlerde sıkıntı yaşayabiliyorlar ama muazzam bir sonuç oyunu oynuyorlar. Kastamonuspor’un transfere ihtiyacı var, iyi de bir transfer dönemi geçireceklerine inanıyorum. 7 puan fark çok büyük bir avantaj. 
 

Bakmadan Geçme