• Haberler
  • Spor
  • Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş'ten Değerlendirmeler

Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş'ten Değerlendirmeler

GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş, İsmail Dikmenli Spor Tesisleri'nde açıklamalarda bulundu.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş'ten Değerlendirmeler

GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş, İsmail Dikmenli Spor Tesisleri’nde açıklamalarda bulundu. Eriş devre arası kampını, transferleri, rakiplerin durumu ve ligin ikinci devre beklentilerini paylaştı. Eriş, ligin ikinci devresine Etimesgut Belediyespor galibiyetiyle başlamak istediklerini söyledi.

GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Eriş’in açıklamaları şöyle: “Ligin ikinci devresinde birbirinden değerli, müthiş takımlar yine sahne alacak. Takımlar takviyeler yaptılar, eksik olan bölgelere oyuncular aldılar, hedeflerini bir kez daha gözden geçirdiler. Bu 20 günlük sürede toparlanma şansı elde ettiler. Bazıları hoca değişikliğine gittiler. Zaten çok zorlu olan bir ligde daha zorlu bir lig bekliyor.”

Teknik Direktör Eriş: “Şampiyonluk mücadelesi veren, kümede kalma mücadelesi veren, Play-Off mücadelesi veren; yoğun bir tempoda dönem geçecek. Biz bunların hepsine hazırlıklıyız. Hepsiyle gerçekten mücadele edebilecek kadar kaliteli bir takımız. İlk devresi itibariyle son derece başarılı geçen bir süreçti. İlk devreyi tamamen unutup yeni bir sayfa açan, bütün takımların sıfır puanda olduğu bir döneme başlayacağız gibi düşünüyoruz. Bu ligde alabildiğimiz en yüksek puanı almak istiyoruz. Hayallerimiz var. Beklentilerimiz var. Şehrimizin hayalleri var. Taraftarımızın beklentileri var. Biz bunları gerçekleştirmek istiyoruz.”

‘Çok Değerli Oyuncular Aldık’

GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş: “Biz de kendimize uygun takviyeler yaptık. Bu ligin çok değerli oyuncularını aldık. Üst ligden de oyuncu aldık. Eksik olan bölgelerimize, ihtiyacımız olan bölümlerde kullanabileceğimiz çok değerli evlatlarımızı takviye ettik. Hepsinin bize katkısının sonuna kadar iyi olacağını düşünüyorduk. Zaten çok iyi bir aileydik. Bu ailenin devam etmesi için tüm çabayı göstererek sene sonunda da istediğimiz amaca ulaşmayı arzu ediyoruz.”

‘İkinci Yarıya İyi Başlamak Hedefindeyiz’

Teknik Direktör Levent Eriş: “Etimesgut sezona şampiyonluk hayaliyle başlayan bir takımdı. Fakat ilk devre onlar için istenilen seviyede geçmedi ama çok tecrübeli oyuncuların olduğu bir takım. Ligin ikinci devresine onlar da çok iyi başlamak istiyorlar. Her zaman ilk maçlar ve son maçlar zor olur. Zor bir müsabaka bizi bekliyor. Biz Etimesgut maçıyla birlikte ikinci yarıya iyi başlamak hedefindeyiz. Rakibimizin kim olduğunu değerlendirmeden, rakiplerimi ne küçülterek ne de büyüterek, hepsine eşit mesafede saygı duyarak devam etmek istiyoruz. Bunu başarmak için elimizden gelen tüm gayreti sarf edeceğiz. Etimesgut iyi takım. Saha ve zemin şartları istediğimiz gibi olursa galibiyetle başlamayı arzu ediyoruz.”

‘Sahada Fark Yaratmak İstiyoruz’

GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Eriş son olarak şu ifadelere yer verdi: “Dünyada birçok takımın oynadığı oyun düzenini biz sahanın içinde birkaç kez değiştirmeye, oyunun ve skorun durumunu takip ederek bunu yapmaya uygun bir takımız. Biz bir sistem takımıyız. Sisteme uyan oyuncularımızın varlığıyla hedefimize ulaşmaya çalıştık, çalışacağız. Rakibe göre oynadığımız oyun düzenleri var. Rakibin planlarına göre plan değiştirebildiğimiz oyuncu kadromuz var. Rakipler oyunu tutmak, daraltmak isteyeceklerdir. Biz oyunu hep forse eden tarafız. Biz kazanmak için oynayan tarafız. Skor oyununu çok arzu ettiğimiz bir takımız. Hangi oyun düzeni bize sahada fark yaratacaksa biz o farkı yaratmak istiyoruz.”

Bakmadan Geçme