• Haberler
  • Spor
  • Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş'ten açıklama

Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş'ten açıklama

Teknik Direktör Levent Eriş: 'Hem çakılları hem çakalları yeneceğiz'

GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş, TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup 6’ncı haftasındaki Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü deplasman beraberliği sonrası ve Somaspor maçı öncesi değerlendirmelerde bulundu.

4 galibiyet ve 1 beraberlikle sezona iyi bir başlangıç yaptıklarını söyleyen Teknik Direktör Levent Eriş, değerlendirme aralarında net mesajlar verdi. Eriş; “Hem çakılları hem çakalları yeneceğiz” diyerek GMG Kastamonuspor’un geleceğinin parlak olduğunu söyledi.

Teknik Direktör Levent Eriş’in açıklamaları şöyle: “Iğdır gibi bir takıma karşı müthiş bir takım savunmasıyla müthiş bir savunma grubuyla maçı inanılmaz derecede tuttuğumuzu söyleyebilirim. Tutarken kesinlikle galibiyeti de düşündük. Özellikle son 20-25 dakika yaptığımız tahminlerde rakibin tam o anı kırılma anıydı ve o an itibarıyla galibiyeti tekrar kendi lehimize çevirmeyi planladık. Yakaladığımız 3 tane net pozisyon vardı. Deplasmanda bu tip takımlara karşı 3 tane 2 tane pozisyon belki de girilebilecek en güzel pozisyonlardır. Bunu değerlendirebilseydik oradan yine galibiyetle gelecektik. Bardağın hep dolu tarafından bakmayı çok seven bir adamım. Boş tarafından herkes bakıyor, boş tarafından bakan bir ülkeyiz zaten.”

“HEDEFLEDİĞİMİZ PUAN ORTALAMASINI YAKALAMAK İSTİYORUZ”

GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş: “Bundan sonraki serüvenler de çok yorucu bir serüven olacak. Bu zor seride ayakta kalabilmek ve maç eksiği olan oyuncularımızın maç eksiklerini tamamlamak adına hem bu maç dahil olmak üzere hem de çarşamba pazarları çok iyi değerlendirmek istiyoruz. Bir maç başı puan ortalamamız vardı. 4 maç üzerinden kurmuştuk. Iğdır, Soma, Menemen ve Denizli olmak kaydıyla bu maç başı puan ortalamamızı yakalamak istiyoruz. 

“GİDİŞATIMIZ BAZILARINI RAHATSIZ EDEBİLİR”

Teknik Direktör Levent Eriş: “O yüzden biz hedef takımıyız ve biz bu hedefte olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu gidişatımız bazı insanları rahatsız edebilir. Bazı insanlar başarılardan rahatsız olabilir. Kendi içimizde de olabilir. Kendi şehrimizde de olabilir. Bu çok normal. Bu gidişatı baltalamak isteyenler, engellemek isteyenler olabilir. Bu engelli yolda çakıllar da olacaktır, çakallar da olacaktır. Hem çakılları, hem çakalları yenmek adına kurulu bir takım olduk. O yüzden biz bunları yeneceğiz ve inşallah Allah'ın izniyle de hedeflerimiz olduğu noktaya yavaş yavaş istediğimiz seviyeye gelerek devam edeceğiz.”

Yılmaz Acar Davut

Bakmadan Geçme