• Haberler
  • Spor
  • Kastamonuspor Teknik Direktör Adem Çağlayan'dan 'Şampiyonluk' Açıklaması

Kastamonuspor Teknik Direktör Adem Çağlayan'dan 'Şampiyonluk' Açıklaması

GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Adem Çağlayan, hazırlık kampının tamamlanmasıyla açıklamalarda bulundu. Kampı değerlendiren Çağlayan, verimli bir süreç geçirdiklerini söyleyerek 'İnşallah şampiyonluğa ulaşacağız' dedi.

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek GMG Kastamonuspor'un Bolu kampı sona erdi.

GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Adem Çağlayan, hazırlık kampının tamamlanmasıyla açıklamalarda bulundu. Kampı değerlendiren Çağlayan, verimli bir süreç geçirdiklerini söyledi.

Çağlayan’ın açıklamaları şöyle: “19 Temmuz itibariyle çalışmalara başladığımız sezon başı hazırlık kampını sonlandırdık. Bu süreçte 30 antrenman, 5 hazırlık maçı gerçekleştirdik.”

‘Oyuncularımız Olumlu Reaksiyon Gösterdi’

Çağlayan şöyle devam etti: “Oyun felsefemizi oyuncularımıza aktarmaya çalıştığımız bu hazırlık periyodunda adım adım planlayarak ilerledik. Oyuncularımız yüksek özveri ile çalışmalarını sürdürerek taktiksel komutlara olumlu reaksiyon gösterdi. Son yaptığımız hazırlık maçıyla birlikte oyuncu grubumuz 3 farklı sistemi sahada uygulamayı başardı.”

‘Şampiyonluğa Ulaşacağız’

Çağlayan: “Bu maçlarda her maç üretkenliğimizi arttırarak ve çok az pozisyon vererek kaybetmeme alışkanlığı kazanmaya çalıştık. 3 günlük izinin ardından çalışmalarımıza Kastamonu'da devam ederek lige hazır olacağız. Oyuncu grubumuzun bu süreçte gösterdiği özveri ve çalışkanlık bizi mutlu etti, onların istek ve arzusu ile inşallah şampiyonluğa ulaşacağız.”

GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Çağlayan son olarak; “Bize verimli bir kamp ortamı sağlayan başkanımız Cengiz Aygün'e, sportif direktörümüz Abdulaziz Solmaz'a ve yöneticilerimize teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme