• Haberler
  • Spor
  • Kastamonuspor Teknik Direktör Adem Çağlayan, Batman Galibiyetini Değerlendirdi

Kastamonuspor Teknik Direktör Adem Çağlayan, Batman Galibiyetini Değerlendirdi

GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Adem Çağlayan, Batman Petrolspor karşısında Kastamonu Gazi Stadı'nda alınan 1-0'lık galibiyeti değerlendirdi.

GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Adem Çağlayan, Batman Petrolspor karşısında Kastamonu Gazi Stadı’nda alınan 1-0’lık galibiyeti değerlendirdi. Çağlayan her geçen hafta daha iyi olacaklarını söyledi.

Çağlayan’ın açıklamaları şöyle: “Ligin şampiyonluk için kurulmuş değerli takımlarından biriyle mücadele düzeyi yüksek bir maç oynadık. Maçın yüksek yağış altında oynanması bizim açımızdan maçı biraz daha zorlaştırdı. İstediğimiz oyunu sahaya yansıtsak da kendi oyun gücümüzün belirli bir bölümünü oynayabildik.”

'Maçın Kontrolü Bizdeydi'

Çağlayan: “Buna rağmen hem top rakipteyken yaptığımız baskılar ve takım savunması hem de topa sahipken hava şartlarının izin verdiği düzeyde topa sahip olmamız rakibi yıpratarak bizim kontrolümüzde bir maç oynamamızı sağladı.”

'Sezon Sonu Şampiyon Olacağız'

Çağlayan son olarak; “Oyuncularımızın gösterdiği taktik disiplin ve mücadele ile ikinci ve üçüncü golü bulabileceğimiz fırsatlar yakalarken rakibimize neredeyse pozisyon vermeden maçı tamamladık. Takımımızın sahaya koyduğu karakter ve oyundan dolayı çok mutluyum, hepsinin emeğine yüreğine sağlık. İnşallah her hafta daha iyi oyun ve mücadele ile sezon sonu şampiyon olacağız” ifadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme