Kastamonuspor, O Alanda Zirvede!

GMG Kastamonuspor, Türkiye Futbol Federasyonu YouTube kanalında en çok izlenen takımların başında yer alıyor!

TFF 2. Lig’in gedikli takımları arasında yer alan GMG Kastamonuspor, bu sezon 2. Lig’deki dokuzuncu sezonunu geçiriyor (Sel felaketinden dolayı haklarını dondurduğu sezon dahil.)

Birçok kez 1. Lig’in kapısından dönen GMG Kastamonuspor, bu sezon hedeflediği şampiyonluğa ulaşmak istiyor.

Kırmızı-Siyahlılar, Türkiye Futbol Federasyonu’nun maçları kendi TFF YouTube hesabından canlı yayınlamaya başladığından bu tarafa en çok reyting alan takımların başında yer alıyor.

En Çok İzlenen 10 Yayının 3’ü GMG Kastamonuspor’un

TFF YouTube yayın geçmişinin en popüler maçları arasında hala GMG Kastamonuspor-Amed Sportif Faaliyetler maçı yer alıyor (930 bin).

TFF YouTube kanalının en çok izlenen 10 maçının 3’ünü GMG Kastamonuspor maçları oluşturuyor: GMG Kastamonuspor-Amed Sportif (930 bin), GMG Kastamonuspor-Iğdır FK (227 bin), Iğdır FK-GMG Kastamonuspor (175 bin).

Bu Haftanın Rekoru GMG Kastamonuspor’un

Alt liglerde bu haftanın rekoru da GMG Kastamonuspor’a ait. TFF YouTube kanalında bu hafta 2. Lig’den 2, 3’üncü Lig’den ise 4 karşılaşma canlı olarak yayınlandı. Yayınlanan karşılaşmalar arasında GMG Kastamonuspor-Batman Petrolspor maçının en çok izlenen maç olduğu görüldü.

GMG Kastamonuspor-Batman Petrolspor maçını 67 bin kişi canlı olarak takip ederken, bu sayıya en yakın olan Diyarbekispor-Giresunspor maçını 29 bin kişi canlı olarak izledi.

Bakmadan Geçme