• Haberler
  • Spor
  • Kastamonuspor Maçına Yine O Hakem: Bursa'dan Hasan Kaçar

Kastamonuspor Maçına Yine O Hakem: Bursa'dan Hasan Kaçar

Daha önce GMG Kastamonuspor Başkanı Cengiz Aygün'ün hedefinde olan hakem, yine Kastamonuspor maçına verildi!

Nesine 2. Lig Beyaz Grup’ta hakemler belli oldu.

GMG Kastamonuspor ile Karaköprü Belediyespor arasında oynanacak 4. hafta maçını Bursa’dan Hasan Kaçar yönetecek. Kaçar’ın yardımcılıklarını Balıkesir’den Mert Baykal ve Volkan Esen yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Balıkesir’den Talha Öztürk olacak.

Kastamonu spor kamuoyu Hakem Hasan Kaçar’ı GMG Kastamonuspor-Ankara Demirspor maçından tanıyor.

Bandırma Taraftarı Olduğu Anlaşılmış, O Sezon Bandırma Şampiyon Olmuştu

Kastamonuspor Maçına Yine O Hakem: Bursa'dan Hasan Kaçar

Kaçar, takvimler 8 Mart 2020’yi gösterdiğinde GMG Kastamonuspor ile Ankara Demirspor maçını yönetmişti. O dönem iki takım da şampiyonluk mücadelesi verirken, GMG Kastamonuspor’un iki golü ofsayta takılmış, maçtaki takdir hakları başkent ekibi lehine kullanılmış ve maç 1-1 sona ermişti.

Bandırma’nın şampiyonluk yarışında olduğu o sezonda hakem Hasan Kaçar’ın Bandırma taraftarı olduğu sosyal medyasından anlaşılmış ve o sezonu Bandırmaspor 60 puanla zirvede, Ankara Demirspor 57 puanla ikinci sırada ve GMG Kastamonuspor 53 puanla üçüncü sırada tamamlamıştı. Pandemi şartlarından dolayı, lige ara verildiğinde zirvede yer alan Bandırmaspor bir üst lige yükseltilmişti.

Cengiz Aygün Tepki Göstermişti

Kastamonuspor Maçına Yine O Hakem: Bursa'dan Hasan Kaçar

O dönem GMG Kastamonuspor Onursal Başkanı Cengiz Aygün, hakem hatalarına dikkat çekerek, dönemin TFF Başkanı Nihat Özdemir’den randevu alacağını belirterek, maç sonunda şu ifadelere yer vermişti: “Hakemlerin incelemesini rica ederek konuya olan duyarlılığımızı anlatacağım. Kastamonu çok büyük bir il ve haklarını hiç kimseye yedirmeyeceğiz. Elimizden gelen her şeyi yapacağız. GMG Kastamonuspor’un önünü kesiyorlar. Şerife Bacının torunları alınlarının hakları ile maçları oynuyor ve ligi bitirecek. Emeğe yazık.”

Bakmadan Geçme