Kastamonuspor kazandı: Yenilgisiz!

Kastamonuspor, sahasında konuk ettiği Somaspor'u 1-0 mağlup etti. Kastamonuspor'un üç net penaltısı verilmezken, kırmızı-siyahlılar bir de penaltıdan faydalanamadı. Okan Eken bir gol atarken bir golü de ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

GMG Kastamonuspor, TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup 7’nci haftasında ağırladığı Somaspor’u 1-0 mağlup ederek zirve iddiasını sürdürdü. Kastamonuspor lehine 3 penaltının verilmediği maçta, kırmızı-siyahlı temsilcimiz 1 de penaltıdan faydalanamadı. GMG Kastamonuspor’a galibiyeti getiren golü 53’üncü dakikada Okan Eken kaydetti. Okan Eken’in 1 golü de ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

İLK YARIDA GOL SESİ ÇIKMADI

Müsabakanın ilk yarısında GMG Kastamonuspor daha çok topa sahip olan, rakip alanda daha çok pas yapan takımdı. İlk yarıda birçok pozisyona giren kırmızı-siyahlılar bu pozisyonları golle sonuçlandıramadı. Manisa temsilcisinin ise kayda değer bir pozisyonu olmadı.

KSK İKİNCİ YARI RAKİP YARI ALANI ABLUKAYA ALDI

GMG Kastamonuspor maçın ikinci yarısında ilk yarıya oranla çok daha iyi bir oyun ortaya koydu. Kırmızı-siyahlıların yetenekli ayaklarının oyuna daha fazla katılmasıyla birkaç derinlemesine pasta ceza alanında tehlike yaratan GMG Kastamonuspor’un 3 net penaltısı verilmedi. 

Dakikalar 53‘ü gösterirken İlyas Kubilay Yavuz’un kullandığı kornerde düzgün bir kafa vuruşu yapan Okan Eken topu ağlarla buluşturdu. 

GMG Kastamonuspor 83’üncü dakikada Mustafa Alptekin Çaylı’nın ceza alanında yerde kalması sonrası kazandığı penaltıyı İlyas Kubilay Yavuz’un kaçırmasıyla golle sonuçlandıramadı.

Yılmaz Acar Davut

Bakmadan Geçme