Kastamonuspor İçin Kritik 3 Hafta

Nesine 2. Beyaz Grup'ta lider konumda yer alan GMG Kastamonuspor kritik 3 haftaya girdi.

Geride kalan 5 haftada 4 galibiyet ve 1 beraberlik alarak topladığı 13 puanla zirvede yer alan GMG Kastamonuspor, önümüzdeki 3 haftada, geride kalan haftalarda aldığı sonuçlarla zirve yarışına tutunan takımlarla karşılaşacak.

GMG Kastamonuspor, ligin 6. haftasında ligde 4. sırada yer alan Adana 01’i konuk edecek. Kastamonu Gazi Stadı’ndaki müsabaka 6 Ekim Pazar günü oynanacak.
Kırmızı-siyahlılar ligin 7. haftasında ise Altınordu’ya konuk olacak. İzmir temsilcisi şu an ligde 3. sırada yer alıyor ve GMG Kastamonuspor gibi mağlubiyeti bulunmuyor. Bu karşılaşma 13 Ekim’de oynanacak.

GMG Kastamonuspor 8. hafta ise Sarıyer’i konuk edecek. Oldukça iddialı bir kadro kuran İstanbul ekibi, mağlubiyet yüzü görmedi ve ikinci sırada bulunuyor. GMG Kastamonuspor-Sarıyer Spor Kulübü karşılaşması 20 Ekim’de oynanacak.
3 Hafta Çok Kritik

Lige iyi bir başlangıç yaparak 5 hafta sonunda zirvede yer alan GMG Kastamonuspor’un önümüzdeki 3 haftada oynayacağı maçlar oldukça kritik önem taşıyor. GMG Kastamonuspor’un bu 3 haftada alacağı puan ya da puanlar şampiyonluğu yakından ilgilendiriyor.

Bakmadan Geçme