• Haberler
  • Spor
  • Kastamonuspor Futbolcusu Erkam Reşmen'den Şampiyonluk Açıklaması

Kastamonuspor Futbolcusu Erkam Reşmen'den Şampiyonluk Açıklaması

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'un zirvesinde yer alan GMG Kastamonuspor'da, takıma yeni transfer olan Erkam Reşmen açıklamalarda bulundu.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kastamonuspor Futbolcusu Erkam Reşmen'den Şampiyonluk Açıklaması

TFF 1. Lig ekibi Keçiörengücü’nden GMG Kastamonuspor’a transfer olan Erkam Reşmen açıklamalarda bulundu. Reşmen, şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi.

Erkam Reşmen’in açıklamaları şu şekilde: “Şu anda her şey yolunda. Geleli çok fazla olmadı ama burada gerçekten çok güzel bir yapı, çok güzel bir aile ortamı var. Gelindiğinde direk fark ediliyor. 7 puan farkın boşuna olmadığı belli. Herkes bizi içlerine çok çabuk aldı. Sağ olsunlar.”

Reşmen: “Ben tecrübeli bir oyuncuyum. Kariyerimi genellikle 1. Lig’de geçirdim. Sağ bek, sağ stoper, sol stoper oynayabiliyorum. İnşallah takıma bu mevkilerde elimden geldiğince katkı vermeye çalışacağım. Şampiyonlukta benim de biraz katkım olursa çok sevinirim. Kastamonu’nun şampiyonluğa oynaması ve gerçekten çok istenmem burayı tercih etmeme sebep oldu. İnşallah tercih ettiğim şekilde hedefe ulaşırız.”

‘Şampiyon Olmak İstiyoruz’

GMG Kastamonusporlu Erkam Reşmen son olarak şunları söyledi: “Zorlu bir transfer süreci oldu. Başkanlarım, hocalarım, takım arkadaşlarım çok uğraştılar, buraya gelebildim. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Burada da inşallah bu 7 puanlık farkı koruyup sezon sonunda şampiyon olmak istiyoruz. İnşallah Allah bunu bize nasip eder.”

Levent Eriş'in Etimesgut Belediyespor Maçı Öncesi Açıklamalarını Okumak İçin Tıklayınız
 

Bakmadan Geçme