Kastamonuspor'da Yeni Sezon Hazırlıkları

GMG Kastamonuspor'da 2023-2024 sezonu hazırlıkları sürüyor. Bu kapsamda teknik heyet ve futbolcularla yeni anlaşmalar gerçekleştiriliyor.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek GMG Kastamonuspor’da yeni sezon hazırlıkları sürüyor. GMG Kastamonuspor, hem teknik heyet hem de futbolcu yapılanmasında yeni bir süreç geçiriyor.

Geçtiğimiz sezon şampiyonluğun en büyük adaylarından olan ve önce normal sezon sonunda şampiyon olamayıp Play-Off’larda da bu isteğine ulaşamayan GMG Kastamonuspor, gelecek sezon da şampiyonluk parolasıyla hareket ediyor.

Kastamonuspor’da Teknik Yapılanma

2023-2024 sezonu sonunda futbolu bırakma kararı alan ve jübilesini GMG Kastamonuspor’la yapan deneyimli futbolcu Abdülaziz Solmaz’ı sportif direktörlüğe getiren GMG Kastamonuspor, Teknik Direktör Fırat Gül’le de yollarını ayırarak Adem Çağlayan’la anlaşmaya vardı.

Kastamonuspor’da Kadro Yapılanması

GMG Kastamonuspor stoper Oğuz Yılmaz’ı ve forvet Yusuf Türk’ü takımda tutarken, orta saha oyuncuları Çınar Tarhan ve Mustafa Kapı, sol kanat Ömer Kuşan, sol bek Barış Gök ve sağ kanat Oğuzhan Doğan’ı renklerine bağladı.

Kastamonuspor’un önümüzdeki günlerde yeni katılacak ve mevcut kadroda olup sözleşmesini tazeleyecek futbolcuları da açıklaması bekleniyor.
 

Bakmadan Geçme