• Haberler
  • Spor
  • Kastamonuspor'da Gözler Zirvede: Rakip Derince, Hedef Galibiyet!

Kastamonuspor'da Gözler Zirvede: Rakip Derince, Hedef Galibiyet!

Türkiye Futbol Federasyonu 2'nci Lig Kırmızı Grup 15'inci haftasında GMG Kastamonuspor ile Belediye Derince Spor karşılaşacak. Kastamonu Gazi Stadı'ndaki mücadele bugün saat 14.00'te başlayacak.

Türkiye Futbol Federasyonu 2’nci Lig Kırmızı Grup 15’inci haftasında GMG Kastamonuspor ile Belediye Derince Spor karşılaşacak. Kastamonu Gazi Stadı'ndaki mücadele bugün saat 14.00'te başlayacak.

Zirve Hesapları

GMG Kastamonuspor, şu ana kadar elde ettiği 28 puanla zirve mücadelesini sürdürüyor. Ligde birinci sırada yer alan Amed Sportif'in sadece 3 puan gerisinde bulunan Kastamonuspor, bu maçı kazanarak zirve koltuğuna oturmanın planlarını yapıyor. 

Derince Fırsat Kollayacak

Diğer taraftan, Belediye Derincespor ise 14 puanla 14’üncü sırada bulunuyor. Son iki haftada elde ettiği galibiyetlerle moral bulan Derincespor, bu sefer deplasmanda zorlu bir sınav verecek. Takım, ligdeki konumunu iyileştirmek ve alt sıralardan kurtulmak adına fırsat kollayacak.

Haydi Gazi'ye

Çok sayıda GMG Kastamonuspor seyircisinin, bu heyecanlı mücadeleyi kaçırmamak adına Kastamonu Gazi Stadı'nda yerini alacağı tahmin ediliyor.
 

Bakmadan Geçme