Kastamonulu Öğrenciden Türkiye Derecesi

Cumhuriyet'in Yeni Yüzyılı konulu resim yarışmasına katılan Şehit Burak Kapucuoğlu İlkokulu öğrencisi Güneş Kuruoğlu il birincisi oldu.

Cumhuriyetin ilanının 101’inci yıl dönümü kapsamında Millî Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı tüm resmî ilkokul öğrencileri arasında "resim" dalında düzenlenen Cumhuriyet'in Yeni Yüzyılı konulu resim yarışmasına katılan Şehit Burak Kapucuoğlu İlkokulu öğrencisi Güneş Kuruoğlu il birincisi olarak Türkiye geneli yapılan yarışmaya katılmaya hak kazandı. Türkiye geneli yapılan yarışmada Türkiye ikinciliği elde ederek ödül törenine davet edildi.

Kastamonulu Öğrenciden Türkiye Derecesi

İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş yaptığı açıklamada, "Cumhuriyet'in Yeni Yüzyılı konusunu yaptığı resimle en güzel şekilde anlatan ve ilimizin gururu olan Güneş Kuruoğlu'nu tebrik ediyorum. Öğrencilerimizin İstiklalimize ve İstikbalimize sahip çıkarak Cumhuriyetimizi daha ileriye taşıma şuuruyla kendilerini bilim ve sanatla donatmaları yarınlara umutla bakmamızın sebebidir. Cumhuriyetimizin yeni yüzyılını yarınımızın teminatı sevgili gençlerimiz ile birlikte inşa edeceğimize inancımız tamdır. Bu başarıda emeği geçen öğretmenlerimize ve Güneş'in ailesine teşekkür ediyor, sevgili öğrencimizin başarılarının devamını diliyorum" dedi. 
 

Kastamonulu Öğrenciden Türkiye Derecesi

Bakmadan Geçme