• Haberler
  • Genel
  • Kastamonulu İş Adamı 76 Ülkeye Makine İhraç Ediyor

Kastamonulu İş Adamı 76 Ülkeye Makine İhraç Ediyor

Kastamonu Resmi İnternet Siteleri Gurubu, Boom Makina Fabrikası sahibi Kastamonulu iş insanı Altan Yavuz'u Çekmeköy'deki fabrika binasında ziyaret etti.

Kastamonu Resmi İnternet Siteleri Gurubu, İstanbul ziyaretleri kapsamında ülkemizin önde gelen firmalarından Boom Makina Fabrikası sahibi Kastamonulu iş insanı Altan Yavuz’u Çekmeköy’deki fabrika binasında ziyaret etti.

Aslen Taşköprülü olan Yavuz’a Kastamonu basın tarihi ve günümüzdeki basın faaliyetleri noktasında bilgi aktardıktan sonra Kastamonu’ya yapılabilecek hizmetler noktasında istişarelerde bulunuldu.

Kastamonu Resmi İnternet Siteleri Gurubu üyeleri daha sonra 76 ülkeye ihracat yapan Boom Makina Sahibi Altan Yavuz’a ülke ekonomisine sağladığı katkıdan dolayı teşekkür ederek kendisine İstiklal marşının ilk kez yayınladığı ilk nüshanın yer aldığı bir tablo hediye ettiler.

Boom Makina Sahibi Altan Yavuz ise Kastamonu basınının birlikteliğinden ve bu nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kastamonu basın mensuplarına teşekkür etti.
 

Kastamonulu İş Adamı 76 Ülkeye Makine İhraç Ediyor

Bakmadan Geçme