Kastamonu Zafer Partisi'nde görev değişimi

Zafer Partisi Kurucu İl Başkanı Özcan Büyükşen'in, 14 Mayıs'ta milletvekili adayı olması üzerine Zafer Partisi İl Başkanlığı görevine Dilek Osmanoğlu getirildi.

Zafer Partisi Kurucu İl Başkanı Özcan Büyükşen’in, 14 Mayıs’ta milletvekili adayı olması üzerine Zafer Partisi İl Başkanlığı görevine Dilek Osmanoğlu getirildi.

Zafer Partisi’nden yapılan bilgilendirmede; “Kurucu İl Başkanımız Özcan Büyükşen, Zafer partisi Kastamonu aday adayı olarak milletvekili müracaatı yapmış ve bu sebeple il başkanlığı görevinden ve il yönetiminden istifa etmiştir. Sayın Büyükşen’in istifası sonrası il yönetiminin oylarıyla Zafer Partisi İl Başkanlığı’na Sayın Dilek Osmanoğlu seçilmiştir. Sayın Osmanoğlu, bilgisayar programcısı ve bilişim teknolojileri üzerine çalışan bir iş insanıdır. Evli olan Sayın Osmanoğlu üç çocuk annesidir. Zafer Partisi’nin Kurucu İl Başkanı olan ve bu görevi 18 Kasım 2021 tarihinden beri sürdüren Sayın Özcan Büyükşen Zafer Partisi’nden 1’inci sıra milletvekili adayı olurken, eczacı teknikeri olan Sayın Aslıhan Koca partisinin 2’nci sıra milletvekili adayı, avukat sayın Arif Emre Sürücü ise 3’üncü sıra milletvekili adayı olmuştur” denildi.
 

Bakmadan Geçme