• Haberler
  • Eğitim
  • Kastamonu Üniversitesi'nde, 'Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri' Başladı

Kastamonu Üniversitesi'nde, 'Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri' Başladı

Kastamonu Üniversitesi, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı'na bağlı öğrenci toplulukları, bugün başlayan ve dört gün sürecek olan 'Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri' etkinliğini düzenledi.

Kastamonu Üniversitesi, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı'na bağlı öğrenci toplulukları, bugün başlayan ve dört gün sürecek olan ” Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri" etkinliği kapsamında, Merkez Yemekhane önünde açtıkları tanıtım stantlarında faaliyetlerini tanıtarak yeni üyelerin kayıtlarını alacak.

Kastamonu Üniversitesi öğrencileri, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri’ne büyük ilgi gösterdi. Kastamonu Üniversitesi’nde havacılıktan girişimciliğe, tiyatrodan fotoğrafçılığa kadar pek çok ilgi alanına hitap eden toplam 100 topluluk faaliyet gösteriyor.

Kastamonu Üniversitesi'nde, 'Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri' Başladı

Bugün başlayan ve dört gün sürecek olan “Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri” kapsamında, Merkez Yemekhane önünde açtıkları tanıtım stantlarında farklı ilgi alanlarına hitap eden öğrenci toplulukları, düzenledikleri programlar, aktiviteler ve sürdürülebilir projeleri ile yeni dönemde planladıkları faaliyetlerini öğrencilere aktararak yeni üye kayıtları alacak.
 

Bakmadan Geçme