• Haberler
  • Spor
  • Kastamonu Patentli Hakem Asen Albayrak, Süper Lig'de Tartışmalı Karara İmza Attı

Kastamonu Patentli Hakem Asen Albayrak, Süper Lig'de Tartışmalı Karara İmza Attı

Kastamonu kökenli hakem Asen Albayrak, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan mücadeleyi yönetti. Maçın tartışmalı noktası ise uzatma dakikalarında yaşandı.

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde 11’inci haftanın kritik maçında Kastamonu'nun yetiştirdiği hakem Asen Albayrak, Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki müsabakada düdük çaldı. Maçı Fenerbahçe 3-2 kazandı ancak, maçın en çok konuşulan anı, uzatma dakikalarında yaşandı.

Beşiktaşlı Donjeta Halilaj'ın attığı tartışmalı gol, maçın seyrini değiştirdi. Halilaj top Fenerbahçe kalecisinin elindeyken topa kafa atarak topu önüne aldı ve golünü alttı. Asen Albayrak golü verdi. Hakem Albayrak'ın bu kararı, Kastamonu patentli bir hakemin yönettiği mücadelede yaşanan ilginç bir gelişme olarak dikkat çekti.

Kastamonu Patentli Hakem Asen Albayrak, Süper Lig'de Tartışmalı Karara İmza Attı

Fenerbahçe’den Açıklama

Fenerbahçe ise sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada hakem kararlarına vurgu yaparak; “Fenerbahçe arması ve Şükrü Saracoğlu Stadı olunca zaman, mekan, kadın ve erkek takımları fark etmiyor” ifadelerini kullandı.

Hakem Asen Albayrak'ın yönettiği maçın ardından gelişen olaylar, futbolseverler arasında büyük yankı uyandırdı.
 

Bakmadan Geçme