Kastamonu OSB 'ye dev yatırım!

Vali Yaşar Karadeniz başkanlığında yapılan ve OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Ticaret Odası Başkanı Oğuz Fındıkoğlu, OSB Yönetim Kurulu Üyeleri ile Bölge Müdürü'nün katıldığı toplantıda dev bir yatırım için sözleşme imzalandı. Toplantıda alınan kararlar gereğince Kastamonu Organize Sanayi Bölgesi'nde 20.000 m2 ye aşkın yatırım için OSB Yönetimi ve BİM Birleşikler Mağazalar A.Ş. arasında sözleşme...


Vali Yaşar Karadeniz başkanlığında yapılan ve OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Ticaret Odası Başkanı Oğuz Fındıkoğlu, OSB Yönetim Kurulu Üyeleri ile Bölge Müdürü’nün katıldığı toplantıda dev bir yatırım için sözleşme imzalandı.

Toplantıda alınan kararlar gereğince; Kastamonu Organize Sanayi Bölgesi’nde 20.000 m2 ye aşkın yatırım için OSB Yönetimi ve BİM Birleşikler Mağazalar A.Ş. arasında sözleşme imzalandı. BİM A.Ş.’nin yapmayı planladığı yatırımda istihdamının yüzde 70’i bölge halkından sağlanacak. Bir yıldan kısa sürede tamamlanması planlanan yatırım için başlangıç tarihi Temmuz 2019. Önümüzdeki yılın ikinci çeyreğinde faaliyete geçmesi planlanan yatırımın ilimize ekonomik olarak ve istihdam anlamında önemli katkıları olacağını belirten OSB Yönetimi, yatırımın İlimiz ve BİM A.Ş. için hayırlara vesile olmasını temenni etti. Türkiye’de 23 OSB’de yer alan BİM A.Ş.’nin yaptığı yatırımlarla beraberinde çok sayıda KOBİ’yi de sanayiye kazandırdığını belirten OSB Yönetimi, 24’üncü OSB yatırımını Kastamonu OSB’de gerçekleştirmeyi planlayan firmaya ürün tedarik eden KOBİ’lerin de ilimize yatırım yapabilmeleri adına vakit kaybetmeden çalışmalara başladı.

Bakmadan Geçme