• Haberler
  • Spor
  • Kastamonu'nun Eski Antrenörü Osman Kalyoncu, Belediye Başkan Adayı Oldu

Kastamonu'nun Eski Antrenörü Osman Kalyoncu, Belediye Başkan Adayı Oldu

Bir dönem Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nde mücadele eden Kastamonu Belediyespor'u çalıştıran antrenör Osman Kalyoncu, memleketi Akçaabat'tan CHP Belediye Başkan Adayı oldu.

Bir dönem Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde mücadele eden Kastamonu Belediyespor’u çalıştıran antrenör Osman Kalyoncu, memleketi Akçaabat’tan CHP Belediye Başkan Adayı oldu.

Kastamonu Belediyespor’u çalıştırdığı dönemde temsilcimizle Avrupa’da final oynama başarısı yakalayan Kalyoncu, Marmara Üniversitesi’nde akademisyen olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde ise yönetici olarak görev yapmıştı.

Osman Kalyoncu yaptığı açıklamada; “CHP Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu: “Ben Akçaabat’a gelirken ilkokulda aldığım madalyayla en son aldığım şilte kadar hepsini getirdim. Burada küçük bir dükkanda sergiliyorum. Hayalim bu şehirde bunun gibi değerleri arttırmak. Hentbol özelinde hayalim kız çocuklarının hentbol oynadığı, liglerde yarıştığı, ‘Akçaabat’ın takımı’ denildiği bir yapıyı burada kuracağıma yüzde yüz eminim. Seçimi kazandığım ilk gün beden eğitimi öğretmenleri ve antrenörlerle bir araya geleceğim. Çünkü öğretmenlerle bu şehre dokunabilirsiniz. Taşlar yerine oturduğunda hentbol daha öncelikli olarak tüm branşlarda da çok faydalı bir dönem yaşayacağımıza inanıyorum. Akçaabat’ın bunu yapabilecek gücü var. Buna hazır yapısı da var genetik yapısı da var” dedi.
 

Bakmadan Geçme