• Haberler
  • Spor
  • Kastamonu Ilgaz Yüzme Spor Kulübü'nden Yeni Başarılar

Kastamonu Ilgaz Yüzme Spor Kulübü'nden Yeni Başarılar

Denizli'de 1-3 Aralık tarihleri arasında 12 Yaş Yüzme Müsabakaları Finalleri düzenlendi. Finallere 41 şehirden 150 kulüp ve toplam 585 sporcu katıldı.

Denizli’de 1-3 Aralık tarihleri arasında 12 Yaş Yüzme Müsabakaları Finalleri düzenlendi. Finallere 41 şehirden 150 kulüp ve toplam 585 sporcu katıldı.

Kastamonu Ilgaz Yüzme Spor Kulübü sporcularından İdil Bilgici 50 metre kurbağalama kategorisinde Türkiye Şampiyonu olurken, 100 metre kurbağalama kategorisinde Türkiye ikincisi oldu. Bilgici, yarıştığı 4 müsabakada en yüksek baraj olan A4 Barajını geçerek altın madalya kazandı.

Yine aynı yarışmaya katılan başarılı sporculardan Ahmet Talha Aşıkkarip bir A2 ve üç A1 barajını geçerek gümüş madalya aldı. Emir Yasin Durak ise dört A1 barajı geçerek bronz madalyaya hak kazandı.

Kastamonu Ilgaz Yüzme Spor Kulübü Antrenörü Osman Depişgen yaptığı konuşmada; “Yüzme küçük yaşlarda başlanması gereken bir performans sporu. Fiziksel aktivitenin önemini gün geçtikçe da daha da anlaşılıyor. Bu anlamda Denizli ilinde düzenlenen yarışmada takım olarak çok önemli bir derece elde ettik. Ben sporcularımızı başarılarından dolayı gönülden tebrik ediyorum. Önümüzdeki yarışlarda da güzel sonuçlar elde edeceğimize inanıyorum. Bizlere bu anlamda destek veren ailelerine de teşekkür ediyorum,  çalışmalarımız son surat devem edecektir” dedi.
 

Özel Haber

Bakmadan Geçme