Kastamonu ilçelerinden tabip teşekkürü

AK Parti Kastamonu Milletvekili F. Serap Ekmekci, Kastamonu'ya 15 yeni hekimin atanacağı bilgisini paylaştı. AK Parti Cide İlçe Başkanı Mustafa Aygen ve AK Parti Tosya İlçe Başkanı Mete Dikişçi ilçelerinden açılan kadrolar nedeniyle Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya, AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü'ye ve Kastamonu Milletvekilleri Serap Ekmekci ile Halil Uluay'a teşekkürlerini iletti.

Kastamonu ilçelerinden tabip teşekkürü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Kastamonu Milletvekili F. Serap Ekmekci, Kastamonu’ya 15 yeni hekimin atanacağı bilgisini paylaştı. AK Parti Cide İlçe Başkanı Mustafa Aygen ve AK Parti Tosya İlçe Başkanı Mete Dikişçi ilçelerinden açılan kadrolar nedeniyle Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya, AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü’ye ve Kastamonu Milletvekilleri Serap Ekmekci ile Halil Uluay’a teşekkürlerini iletti.

AK Parti Kastamonu Milletvekili F. Serap Ekmekci; “Sağlık Bakanlığı, 113’üncü Devlet Hizmet Yükümlülüğü (DHY) kapsamında ilimize atanacak hekim kadrolarının münhal listesini yayımladı. Hayırlı olsun. Çabamız hız kesmeden ve duraksamadan sürecek. Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca'ya kalbi teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadeleriyle bu gelişmeyi duyurdu.

YENİ ATANACAK 15 HEKİM NEREDE GÖREV YAPACAK?

Kastamonu haberlerine yer veren kastamonugundemgazetesi.com 113’üncü Dönem DHY kapsamında ilimize açılan kontenjanları derledi.

Buna göre Pınarbaşı, Şenpazar ve Kastamonu 8 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’na 1’er tabip; Çatalzeytin, İnebolu, Pınarbaşı, Tosya ilçeleri aile hekimliğine 1’er uzman tabip; Cide ve Tosya ilçeleri çocuk sağlığı ve hastalıklarına 1’er uzman tabip; Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi enfeksiyon hastalıklarına 1 uzman tabip, iç hastalıklarına 2 uzman tabip, plastik rekonstrükfit cerrahisine 1 uzman tabip ve ruh sağlığı ve hastalıklarına 1 uzman tabip; Kastamonu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi fiziksel tıp ve rehabilitasyona 1 uzman tabip; Taşköprü Devlet Hastanesi iç hastalıklarına 2 uzman tabip atanacak. 

CİDE’DEN TEŞEKKÜR

AK Parti Cide İlçe Başkanı Mustafa Aygen; “Cide Devlet Hastanemize Uzman Çocuk Doktoru Kadrosu açılmıştır. Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca'ya İl Başkanımız Sayın Doğan Ünlü'ye Milletvekillerimiz Sayın Serap Ekmekçi ve Sayın Halil Uluay'a teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

TOSYA’NIN TEŞEKKÜRÜ

AK Parti Tosya İlçe Başkanı Hasan Mete Dikişçi ise şu ifadelere yer verdi: “Bir adet çocuk doktoru ve bir adet aile hekimi Tosya'mıza hayırlı olsun. Başta il başkanımız ve vekillerimiz olmak üzere, Sağlık Bakanımız sayın Fahrettin Koca beyefendiye teşekkür ederiz.”
 

Bakmadan Geçme