'Kastamonu için el ele verip çalışacağız'

BELEDİYE BAŞKANI GALİP VİDİNLİOĞLU Kastamonu Sanayici ve İşadamları Derneği (KASİAD) Şube Başkanı Ahmet Katar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 31 Mart 2019 seçiminin ardından Kastamonu Belediye Başkanı seçilen Rahmi Galip Vidinlioğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarette Kastamonu gündemindeki konular ele alındı. KASİAD Kastamonu Şubesi Başkanı Ahmet Katar ve beraberindeki heyet, Başkan Vidinlioğlu’nu tebrik etti ve KASİAD ailesi...

BELEDİYE BAŞKANI GALİP VİDİNLİOĞLU;


Kastamonu Sanayici ve İşadamları Derneği (KASİAD) Şube Başkanı Ahmet Katar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 31 Mart 2019 seçiminin ardından Kastamonu Belediye Başkanı seçilen Rahmi Galip Vidinlioğlu'nu makamında ziyaret etti.

Ziyarette Kastamonu gündemindeki konular ele alındı. KASİAD Kastamonu Şubesi Başkanı Ahmet Katar ve beraberindeki heyet, Başkan Vidinlioğlu'nu tebrik etti ve KASİAD ailesi adına 'hayırlı olsun' dileklerini iletti.

ZİYARETTE PLANLANAN ÇALIŞMALAR ANLATILDI

Vidinlioğlu'na KASİAD hakkında bilgiler sunan Ahmet Katar, Kastamonu-İstanbul köprüsünü daha sağlam hale getirmek adına yola koyulduklarını ve Kastamonu'nun sorunlarının bire bir takipçisi olmayı sürdüreceklerini, aynı zamanda Kastamonu’nun menfaatleri için atılacak her adımda gerekli desteği vermeye hazır oldukları belirtti. Ziyarette; kenevir ile ilgili yapılması planlanan çalışmalar, Kastamonu Havalimanı'ndaki sefer sayılarının azlığı ve düzensizliği ile Kastamonu sorunlarının enine boyuna masaya yatırılacağı ve çözüm yollarının aranacağı yeni bir platform oluşturulması noktasındaki konu başlıkları ele alındı.

Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu: “Kastamonu için el ele verip çalışacağız. Turizm olsun diğer konular olsun yapılması gereken birçok çalışma var. Bu konularda da birlikte hareket edeceğiz” dedi.

“HEP BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜ KASTAMONU İÇİN BİZ VARIZ”

Ahmet Katar, ziyaret sonrası bir değerlendirme yaparak; “Önümüzdeki sürecin Kastamonu’nun kalkınması, şehrimizin üretim potansiyelinin artması yolunda yeni bir başlangıç olmasını dilemiştik, bu temennilerimizi tekrarlıyoruz. Her fırsatta dile getiriyoruz, Kastamonulu olup, başka şehirlerde ikamet eden hemşerilerimizin sayısı Kastamonu il nüfusundan çok daha fazladır. Vizyon projemiz ‘Baba Ocağına Dönüş’ projemizin yeni dönemde destek bulacağına inancımızı belirtmek isteriz. Ülkemizin dört buçuk yıl seçim atmosferinden uzak olması, hizmetlerin kesintisiz devamı açısında büyük önem arz etmektedir. Bu durumda şehrimizin kalkınma projelerini ilk gündem maddesi haline getirerek çalışma yürütmeliyiz. Yerel kalkınma planları ile şehrin önceliklerini ortaya koymalı, sadece siyasi mekanizmalar değil şehrin tüm dinamikleri bir araya gelerek ortak akılla vizyon ortaya koymalıyız. Artık seçim bitti, birlik beraberlik içinde yapılacak ne varsa onlara odaklanma vakti geldi. Hep birlikte daha güçlü Kastamonu için biz varız, hep buradayız. Bu vesileyle Belediye Başkanımız Sayın Galip Vidinlioğlu'na KASİAD ailesi olarak görevinde üstün başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

Ziyaret, KASİAD Şubesi Başkanı Ahmet Katar tarafından Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu'na plaket takdim edilmesiyle son buldu. (Haber Servisi)

Bakmadan Geçme