Kastamonu'da turizm eylem planı ön toplantısı

Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi'nde 'Batı Karadeniz Tabiat Turizmi Uygulama Eylem Planı Çalıştayı' ön hazırlık toplantısı gerçekleştirildi.

Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi’nde “Batı Karadeniz Tabiat Turizmi Uygulama Eylem Planı Çalıştayı” ön hazırlık toplantısı gerçekleştirildi.
Şerife Bacı Toplantı Salonu’nda 28-29 Nisan 2023 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Batı Karadeniz Tabiat Turizmi Uygulama Eylem Planı Çalıştayı’nda görev alacak öğretim elemanlarının katıldığı toplantıda yol haritası çıkarılarak çalıştay ile ilgili genel değerlendirme ve görev dağılımları yapıldı.
Turizm Fakültesi’nden yapılan açıklamada; “Batı Karadeniz Tabiat Turizmi Uygulama Eylem Planı Çalıştayı 28-29 Nisan 2023 tarihlerinde Fakültemiz ev sahipliğinde, Kültür ve Turizm Bakan Yrd. Sayın Nadir Alpaslan’ın teşrifleriyle, ilgili kurumlar, akademisyenler ve uzmanların katılımı ile gerçekleştirilecektir. Çalıştayın programı kısa süre içinde netleştirilerek ilgili paydaşlara duyurulacaktır. Çalıştayın Kastamonu ili, Batı Karadeniz Bölgesi ve ülkemiz için faydalı olmasını diliyoruz” denildi.
 

Bakmadan Geçme