Kastamonu'da Seçim Atmosferi Hararetleniyor

Yaklaşan yerel seçimlerin kampanya süreci hararetleniyor. AK Parti ve MHP'nin Kastamonu Belediye Başkan adayları açıklanırken, CHP ve İyi Parti henüz adaylarını açıklamadı. Ancak belediye seçimlerinin harareti sosyal medyayı kavurmaya başladı!

Yaklaşan yerel seçimlerin kampanya süreci hararetleniyor. AK Parti ve MHP’nin Kastamonu Belediye Başkan adayları açıklanırken, CHP ve İyi Parti henüz adaylarını açıklamadı. Ancak belediye seçimlerinin harareti sosyal medyayı kavurmaya başladı!

Bugün sabah saatlerinde CHP Milletvekili Hasan Baltacı’nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım, yeni bir yorumla CHP Parti Meclisi Üyesi Hikmet Erbilgin tarafından alıntılandı. Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu bu paylaşımlara kendi hesabından yaptığı paylaşımla cevap verdi.

Baltacı: ‘Çalışanlarımızın Taleplerinin Dikkate Alınmasını Bekliyoruz’

Kastamonu'da Seçim Atmosferi Hararetleniyor

CHP Milletvekili Hasan Baltacı şu paylaşımı yaptı: “Kastamonu hepimizin… Kastamonu’nun daha iyi hizmet alabilmesi için belediye çalışanlarımızın mutlu, huzurlu olması yüzlerinin gülmesi esastır. Çalışma barışı hizmet kalitesini arttırır. Bu nedenle yürütülmekte olan toplu iş sözleşmelerinde belediye çalışanlarımızın taleplerinin dikkate alınmasını bekliyoruz. Eşit işe eşit ücret, kıdem ve zam gibi konuların hakkaniyet içerisinde yürütülmesini bekliyoruz.” 

Erbilgin: ‘Mesele Mavi Boncuk Dağıtmak Değil’

Kastamonu'da Seçim Atmosferi Hararetleniyor

CHP Parti Meclisi Üyesi Hikmet Erbilgin ise şu ifadelere yer verdi: “Mesele belediye çalışanlarımıza ben gelirsem diye fısıltı ile mavi boncuk dağıtmak değil. Hakikaten işçilerimizin çalışma şevkini arttıracak yüzlerini güldürecek adaletli bir tutum almaktır.”

Vidinlioğlu: ‘Çalışanlarımızın Her Zaman Yanındayız’

Belediye Başkanı Vidinlioğlu ise şu paylaşıma yer verdi: “Çalışanlarımızın her zaman yanındayız’ derken bunu laf olsun diye söylemedik. Çalışanlarımızın her zaman yanında olduk. İşçilerimizin her zaman emeklerinin karşılığını almaları için gayret gösterdik. Bu bağlamda Kastamonu’muzun her karış toprağında alın teri olan, gecesini gündüzüne katarak hemşerilerimize hizmet eden kıymetli işçilerimizin maaşlarını en düşük 27 bin 393 liraya yükselttik. Yeni zam oranlarının tüm çalışanlarımız için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”
       

Bakmadan Geçme