Kastamonu'da bayraklar yarıya indirildi
Milli yas nedeniyle Kastamonu'da bayraklar yarıya indirildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'de 3 günlük Milli yas ilan etmesinin ardından Kastamonu'da da bayraklar yarıya indirildi.
İsrail'in Gazze'de sivillere yönelik saldırıları ve neticesinde binlerce sivil vatandaşın vefat etmesi nedeniyle 3 günlük ulusal yas ilan edilmişti. Bu kapsamda Kastamonu'daki bayraklar da yarıya indirildi.
Ağırlıklı olarak Kastamonu haberlerine yer veren kastamonugundemgazetesi.com ekibi, Kastamonu'da yarıya indirilmiş bayrakları görüntüledi.
KURUM VE KURULUŞLARIN BAYRAKLARI YARIYA İNDİRİLDİ
Kastamonu'daki tüm kurum ve kuruluşlar ile önünde Türk bayrağı bulunan resmi ve özel mülkiyetlerde bayraklar yarıya indirildi.
kastamonugundemgazetesi.com ekipleri Kastamonu Cumhuriyet Meydanı, Kastamonu Valiliği, Kastamonu Abdurrahmanpaşa Lisesi, Kastamonu PTT Binası, Kastamonu Halk Eğitimi Merkezi Binası, Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü'ne ait bina, Kastamonu Etnografya Müzesi, Kastamonu Kalesi ve Kastamonu Rehberlik ve Araştırma Merkezi'ni görüntüledi.