• Haberler
  • Spor
  • Kastamonu'da amatör sporcular ödüllendirildi

Kastamonu'da amatör sporcular ödüllendirildi

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından ortaklaşa olarak tüm yurtta düzenlenen Amatör Spor Haftası'nın kapanış töreni yapıldı. Kastamonu'daki amatör sporcular ödüllendirildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından ortaklaşa olarak tüm yurtta düzenlenen Amatör Spor Haftası’nın kapanış töreni yapıldı.

İlimize ulusal ve uluslararası düzeyde derece kazandıran başarılı sporcular ile takımların ödüllerinin takdim edildiği Amatör Spor Haftası Kapanış ve Ödül Töreni 15 Ekim Pazar günü gerçekleştirildi.

KATILIMCILAR

Hüsnü Tandoğan Spor Salonu’nda düzenlenen törene AK Parti Kastamonu Milletvekili Fatma Serap Ekmekci, AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, Gençlik ve Spor Kastamonu İl Müdürü Reşat Asrak, Kastamonu İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yaşar Dolapcı, Kastamonu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı, Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Eğitim Sekreteri ve Şube Müdürü Adem Keloğlu, Spor Şube Müdürü Erdun Mutlu, kulüplerin temsilcileri ve sporcular katıldı.

BAŞARILI SPORCU VE TAKIMLAR İLE DESTEKÇİ SPONSORLARA ÖDÜL

Gerçekleşen konuşmaların ardından İlimize ulusal ve uluslararası düzeyde derece kazandıran başarılı sporcularımız ile takımlarımızın ödüllerinin takdim edildi.

Törende Yılın Takımı Ödülü, Kastamonu Merkez Ortaokulu Spor Kulübü’nün oldu.

Törende sporcu ve kulüplerimize sponsorluk desteğinde bulunan Gün Medya Grup, Aras İnşaat Kastamall Alışveriş Merkezi, Acacia Maden İşletmeleri, Esan AKÜ, sherin.com.tr Yönetim Kurulu Başkanı Acar Karaaslan ve ETİ Bakır Maden İşletmelerine teşekkür plaketi verildi.

Son olarak ise AK Parti Kastamonu Milletvekili Fatma Serap Ekmekci, Gençlik ve Spor Kastamonu İl Müdürü Reşat Asrak, Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş’e teşekkür plaketi takdim edildi.

Bakmadan Geçme