Kastamonu Belediyespor, Süper Lig'de yok!

Türkiye Hentbol Federasyonu (THF), Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nde mücadele edecek takımlar için fikstür çekimi tarihini duyurdu.

Türkiye Hentbol Federasyonu (THF), Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde mücadele edecek takımlar için fikstür çekimi tarihini duyurdu. Söz konusu duyuru metninde Kastamonu Belediyespor yer almadı. 

THF’den yapılan açıklama şöyle: 2024-25 Hentbol Sezonu Kadınlar ve Erkeler Süper Ligi'nde fikstür çekimi 22 Temmuz Pazartesi günü saat 14.30'da yapılacak. THF Ankara Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda yapılacak ve THF TV Youtube kanalından canlı olarak yayınlanacak kura çekimine, THF ve kulüp temsilcileri katılacak.

Kastamonu Belediyespor, Süper Lig'de yok!

2024-25 Hentbol Sezonu Kadınlar Süper Lig Takımları 

2024-25 Hentbol Sezonu Kadınlar Süper Lig Takımları şöyle: ⁠Adasokağı Spor Kulübü, ⁠Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü, ⁠Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü, Bursa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü, ⁠Görele Belediyesi Spor Kulübü, ⁠İzmir Büyükşehir Belediye Spor Kulübü, ⁠Kırşehir Belediyesi Spor Kulübü, ⁠Ortahisar Belediyesi Spor Kulübü, ⁠Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü, ⁠Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü.

Kastamonu Belediyespor'un Başarıları

Kastamonu Belediyesi kadın hentbol takımı Süper Lig’de 5 şampiyonluk yaşarken, birçok kez Türkiye Kupası ve Süper Kupa’yı da müzesine götürdü. Avrupa Kupası’nda final, Avrupa Ligi’nde yarı final ve Avrupa Ligi’nde çeyrek final oynama başarısı elde eden Kastamonu Belediyespor, Türk kadın hentbolunu ilk kez Şampiyonlar Ligi’nde temsil eden takım unvanını da aldı ve 2 sezon Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etti.

Konyaaltı ve Tekirdağ'da Yok

Türk kadın hentbol tarihinde ilk defa Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkı elde edip Süper Lig'de, Türkiye Kupası'nda ve Süper Kupa'da Türk kadın hentbolundaki kupalara ambargo koyan Kastamonu Belediyespor ve geçtiğimiz sezon ligde kalmak için büyük mücadele veren Tekirdağ Süleymanpaşa ile Avrupa Kupası sahibi Konyaaltı Belediyespor’un da gelecek sezon ligde yer almayacağı görüldü.
 

Bakmadan Geçme