• Haberler
  • Spor
  • Kastamonu Belediyespor Macaristan'da Avantaj Peşinde

Kastamonu Belediyespor Macaristan'da Avantaj Peşinde

Kastamonu Belediyespor'un Avrupa heyecanı başlıyor. Kadınlar Avrupa Ligi'ne doğrudan 3'üncü Eleme Turu'ndan dahil olan Kastamonu Belediyespor'un rakibi Macaristan'dan HUN Praktiker-Vac.

Kadınlar Avrupa Ligi'ne 3’üncü Turu'na doğrudan katılan Kastamonu Belediyespor, 3’üncü Eleme Turu ilk maçında Macaristan'ın HUN Praktiker-Vac takımı ile yarın deplasmanda karşılaşacak.

Macaristan'ın Vac kentinde Varos Sportcsarnoka’da oynanacak maç Türkiye saati ile 16.00'da başlayacak. 

Rövanş müsabakası ise 18 Kasım Cumartesi günü Kastamonu Merkez Salonu'nda oynanacak ve saat 15.00'te başlayacak. Kastamonu Belediyespor avantajlı bir skorla dönmeyi hedefliyor.

‘Avantajlı Skor Almak İstiyoruz’

Kastamonu Belediyespor Teknik Sorumlusu Serpil İskenderoğlu maç öncesi yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Zor bir maça gittiğimizi biliyoruz. Her zamanki gibi Kastamonu'nun adını duyurmak ve Türk hentboluna faydalı olabilmek misyonumuz var. Bu misyonun gerçekleşmesi için mücadele edeceğiz. Elimizden gelenin en iyisini yapıp en iyi sonucu alarak dönmek istiyoruz. İki maç üzerinden oynanacak bu turda ikinci maç öncesi avantajlı bir skor almak hedefindeyiz.”

Bakmadan Geçme