KASİAD Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı

KASİAD ve KASİAD Vakfı Yönetim Kurulu üyeleri Genel Başkan Ayhan Aslan başkanlığında genel merkez binasında eylül ayı yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi

Toplantının açılış ve gündemi hakkında KASİAD ve KASİAD Vakfı Genel Sekreteri Cemal Şenol tarafından yönetim kurulu üyelerini bilgilendirdi. 

Eğitim Bursu Bu Yıl da Verilecek

KASİAD ve KASİAD Vakfı Genel Başkanı Ayhan Aslan; 'KASİAD olarak yaz dönemi sona erdi. KASİAD ve KASİAD Vakfı olarak etkin organizasyonlara startımızı ekim ayından itibaren başlayacağız. Bu etkinliklerin ilki olarak sektöründe öncü kuruluşlar olan ülke ekonomisinde söz sahibi iş dünyasın değeri olan firmalarımızın yöneticilerini KASİAD Genel Merkezinde ‘iş dünyası buluşmaları’ adı altında toplantılarda buluşturacağız. Bu etkinlikle geçtiğimiz aylarda üçüncüsünü düzenlediğimiz KASTEXPO Fuarı’nda Kastamonulu firmalarımız arasında sağlanan birlik beraberlik ve dayanışma etkinliklerini sürdürmeyi hedefliyoruz. Dayanışma etkinliklerini daha çok zirvede ve sıcak tutarak birlikte işbirliklerini geliştireceğiz. Eğitim desteği burslarımız geleceğin teminatı Kastamonulu üniversiteli öğrencilerimize bu eğitim ve öğretim dönemimde de devam edeceğiz. Burs ödemelerine ülke ekonomisinin durumuna göre iyileştirmeler yaparak devam edeceğiz. KASİAD ve KASİAD Vakfı olarak iş dünyasının değerlerini KASİAD ailesine yeni katılan üyelerimizle bir araya getirerek birlikte iş birliği ve çalışmalarına entegre etmek, tecrübe ve bilgi paylaşımı ve istişare toplantılarına devam edeceğiz' dedi. 

Bakmadan Geçme