• Haberler
  • Kültür
  • Kas-Der Genel Başkanı Rahmi Sezer: '12 İlde Yeni Kas-Der Şubesi Açacağız'

Kas-Der Genel Başkanı Rahmi Sezer: '12 İlde Yeni Kas-Der Şubesi Açacağız'

Kastamonulular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (KAS-DER) Genel Başkanı Rahmi Sezer Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'yı makamında ziyaret ettiler.

Kastamonulular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (KAS-DER) Genel Başkanı Rahmi Sezer Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’yı makamında ziyaret ettiler.
Tarım ve Orman Bakanlığı’nda Hemşehrimiz Bakan İbrahim Yumaklı’nın makamında gerçekleşen görüşmede samimi havada yaklaşık bir saat sürdü. Göreve yeni seçilen KAS-DER Genel Başkanı Rahmi Sezer, Bakan Yumaklı’ya Kastamonu ve İstanbul da gerçekleştirilecek organizasyonlar ve projeler ile ilgili karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu.

Genel Başkan Sezer, KAS-DER olarak Tarım ve Orman Bakanlığı olarak yapılacak her türlü ortak projelerde birlikte Genel merkez ve 41 şubesi ile işbirliğine her daim hazır olduklarını belirtti. Genel Başkan Rahmi Sezer, önümüzdeki günlerde nerede Kastamonulu var ise orada KAS-DER Şubesini açarak Kastamonu Bayrağını her ilde dalgalandırmayı hedeflediklerini bununla ilgili ilk etapta bürokrasi işlerinin tamamlanması halinde 12 ilde ilk fırsatta KAS-DER şubelerinin açılacağı müjdesini verdi. 

İstanbul’da KAS-DER ev sahipliğinde Bakan Yumaklı’nın iştiraki ile büyük Kastamonu salon buluşmasını gerçekleştireceklerini gerek İstanbul ve Kastamonu’da yapılacak etkinliklerle Kastamonu’nun sivil toplum örgütleri arasındaki tecrübe ve organizasyonlardaki başarılarına yenilerini ekleyerek ilimizin tanıtımını gerçekleştirecek organizasyonlara ev sahipliğini yapmaya devam edeceklerini belirtti. 

Kas-Der Genel Başkanı Rahmi Sezer: '12 İlde Yeni Kas-Der Şubesi Açacağız'

‘Organizasyonlarda Birlikte Hareket Etmekten Memnun Olacağız’

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı; “KAS-DER Sivil Toplum örgütleri arasında çatı bir derneğimiz. Yapılan ve yapılacak sivil toplum çalışmalarında her zaman örnek çalışmalar içinde olduğunu takip ediyoruz. Bakanlığımız olarak her zaman yanlarında olup önümüzdeki süreçlerde ortak iş birliği ile önemli projeler ve organizasyonlarda birlikte hareket etmekten memnun olacağız. Göreve yeni seçilen KAS-DER Genel Başkanı Rahmi Sezer Başkanımız ve KAS-DER Genel merkez heyetinizin ziyaretinden son derece memnunuz” dedi.

Bakan İbrahim Yumaklı’yı makam ziyaretinde KAS-DER Genel Başkanı Rahmi Sezer, Genel Başkan Vekilleri Şerafettin Ay, Hüseyin Sel, Nihat Sezer, Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Yunus Kökden, Genel Başkan Başdanışmanı Mesut Eryılmaz ziyarete eşlik ettiler. KAS-DER Genel Başkanı Rahmi Sezer Tarım ve Orman Bakanı Hemşehrimiz İbrahim Yumaklı’ya makam ziyaretinde camdan el oyması hediye takdim etti. 

Bakmadan Geçme