Kapanış hediyesi Deniz Feneri'nden

Deniz Feneri Derneği tarafından, Kastamonu'daki çeşitli camilerde 6 haftalık yaz Kur'an kurslarının sona ermesi sebebiyle çocuklara 'İyi ki varsınız çocuklar' hediye kutusu verilerek çocukların yüzü güldürüldü.

Çocuklara verilen kutu içinde zeka küpü, çeşitli atıştırmalıklar, diş macunu ve diş fırçası gibi 12 parçalık ürün yer alırken 480 çocuk hediye setinden yararlandı. Deniz Feneri Derneği Temsilcisi Halit Bitkin, 19 yıldır iyilik yolculuğunu sürdürdüğünü belirterek; “Bölgemizde bin 200 aileye gıda desteği sağlamaktayız. Bunun yanında 400 yetim çocuğumuz var bunlara aylık ödemeler yapıyoruz. Ayrıca okul zamanında kırtasiye destekleri sağlıyoruz” dedi.

“110 AİLEMİZİN FATURALARINI ÖDENMESİNE YARDIMCI OLDUK”

Deniz Feneri Derneği’nin ilimizde güzel bir giyim mağazası olduğunu hatırlatan Bitkin; “İhtiyaç sahibi ailelerinin kıyafetleri deneyebilecek şekilde mağazamız var. Bu mağazada istediklerini paketleyip barkodlarını okuttuktan sonra ailelerimize teslim ediyoruz. Bunların dışında malum bir kış dönemi geçirdik ve bu kış döneminde 110 ailemizin elektrik, su, doğal gaz faturalarının ödenmesine bağışçılarımız vesilesiyle yardımcı olmaya çalıştık” diye konuştu.

“SEVİNÇLERİNE ORTAK OLMAK BİZLERİ DE MUTLU ETTİ”

Ülker gıda grubuna teşekkür eden Bitkin; “Kastamonu’daki yaz Kur’an kursundaki öğrencilerimize 6 haftalık eğitim süreçlerinin sonunda hediye paketlerimizi verdik. Bu paket ‘İyi ki varsınız çocuklar’ hediye seti. İçinde birtakım çocukların yiyecekleri, bunun yanında diş macunu, diş fırçası, zeka küpü gibi çocukların son derece sevdiği şeyler. Çocuklar son derece memnun ve mutlu oldular. Verenlere ve Deniz Feneri’ne de dua ettiler. O sevinçlerine ortak olmak bizleri de mutlu etti. İnşallah sonraki yıllarda da aynı çalışmayı yapabilmemiz ümidiyle bu vesileyle bağışçılarımıza teşekkür ediyoruz. Çocuklarımızın yüzünü güldürenlere de teşekkür ediyoruz. İyi ki onlar var, iyi bizler de varız” ifadelerini kullandı.

Özel Haber

Bakmadan Geçme