Kamyon ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Yolcu otobüsü ile gelen yakınlarını karşılamak için torunuyla yola çıkan İsmail Alaca yönetimindeki otomobil, kamyon ile çarpıştı. Kazada sürücü hayatını kaybetti, torunu ise yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Kayı köyü mevkiinde yolcu otobüsüyle gelen yakınlarını karşılamak için torunu ile birlikte İhsangazi’den yola çıkan İsmail Alaca (72) idaresindeki 37 HE 818 plakalı otomobil, Kayı köyü mevkiinde tali yoldan ana yola çıkmak istediği sırada Küre’de Eti Bakır Maden işletmesine ait Çankırı’nın Ilgaz ilçesine maden taşıyan Enver B. yönetimindeki 34 ET 3643 plakalı kamyon ile çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü İsmail Alaca, sürücü koltuğunda sıkışarak olay yerinde hayatını kaybetti, yanında bulunan torunu 15 yaşındaki Samet Çömenli ise yaralandı. Yaralı Samet Çömenli, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Kaza yerinde güvenlik önlemleri alan jandarma ekipleri, çevrede incelemelerde bulundu. Kamyon sürücüsü Enver B.’de, jandarma ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı.

İhlas Haber Ajansı

Bakmadan Geçme