• Haberler
  • Genel
  • 'İş sağlığı ve güvenliği konusunda dikkatli olacağız'

'İş sağlığı ve güvenliği konusunda dikkatli olacağız'

MHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI GALİP VİDİNLİOĞLU MHP Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, DSİ 23'üncü Bölge Müdürlüğü'nü, Gülcan Mobilya'yı, Organize Sanayi Bölgesi'ni, KUZKA'yı, Yol-İş Sendikası'nı ve esnafları ziyaret etti. Vidinlioğlu son olarak, MHP Kadın Kolları Başkanlığı'nın düzenlediği etkinliğe katıldı. MHP Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, DSİ 23'üncü Bölge Müdürü Hayrettin...

MHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI GALİP VİDİNLİOĞLU;


MHP Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, DSİ 23’üncü Bölge Müdürlüğü’nü, Gülcan Mobilya’yı, Organize Sanayi Bölgesi’ni, KUZKA’yı, Yol-İş Sendikası’nı ve esnafları ziyaret etti. Vidinlioğlu son olarak, MHP Kadın Kolları Başkanlığı’nın düzenlediği etkinliğe katıldı.

MHP Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, DSİ 23’üncü Bölge Müdürü Hayrettin Baysal’a nezaket ziyaretinde bulunarak, yönetim ve çalışanların sorunlarını, istek ve önerilerini dinledi.

Yönetim ve çalışanlar ile gerçekleştirdiği sohbetin ardından konuşan Vidinlioğlu, “D.S.İ yönetimimiz ve çalışanlarımızla keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Fikir alışverişinde bulunduk. Kendilerine teşekkür ediyorum. Çalışanlarımızın sorunları, istekleri ve önerileri bizim için çok önemli bu konuda bizimle paylaşımda bulundukları için kendilerine teşekkür ediyorum. Çalışanlarımızın fikirleri bizim için oldukça değerli, sorunların çözümü için sahip olduğumuz belediyecilik tecrübesi yüksek, uzman ekip kadromuzla beraber çalışmalarımıza devam ediyoruz” açıklamasında bulundu.

VİDİNLİOĞLU, GÜLCAN MOBİLYA’YI ZİYARET ETTİ

MHP Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, akabinde Gülcan Mobilya’yı ziyaret etti. Gülcan Mobilya’ya nezaket ziyaretinde bulunan Galip Vidinlioğlu ve ekibi, yönetim ve çalışanların sorunlarını, istek ve önerilerini dinledi.

Yönetim ve çalışanlar ile gerçekleştirdiği sohbetin ardından konuşan Vidinlioğlu; “Yönetim ve çalışanlarımız ile bir araya geldik. Şehrimizin üretiminin içinde bulunan kardeşlerimizi dinledik. Ürettiğimiz ürünleri şehir dışına ihraç etmemizi sağlayacak projeler üzerinde fikir alışverişinde bulunduk” dedi.

“ÜRETİMİ DURDURAN FABRİKALARIMIZ VAR”

Ardından Galip Vidinlioğlu, Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret etti. Yönetim ve çalışanlar ile gerçekleştirdiği sohbetin ardından konuşan Vidinlioğlu; “Sürekli istihdam, yatırım diyoruz. İşadamlarımızdan yatırım alarak yeni istihdam alanları açacağız diyoruz. Konunun muhataplarını, çalışanlarımızı ve yönetimlerimizi dinlemeye geldik. Bizimle fikirlerini paylaştıklarını için kendilerine teşekkür ediyorum. Üretimi durduran fabrikalarımız var, entegre fabrikamız bile ayda anca 10 gün çalışıyor. Bizim üretimimizi canlandırmak adına şehrimizi kalkındırmamız gerekiyor. Önceliğimiz şehrin coğrafi, tarihi ve kültürel olanaklarını kullanarak turizmi canlandırmak. Sonrasında da bulacağımız yatırımlarla istihdam ve üretim sorunlarımızı aşacağız. Şehrimizin bir Tohum Bankası talebi var. Bunu göz ardı etmeyeceğiz. Belediye olarak bunun için gereken kurum, kuruluş, STK ve hemşehrimizle konuşup gereken çalışmaları başlatacağız” şeklinde konuştu.

“KUZKA BİZE ŞEHRİN TANITIMI KONUSUNDA ÇOK YARDIMCI OLACAK”

Ziyaretlerini sürdüren Galip Vidinlioğlu, OSB’nin ziyaretinden sonra KUZKA’yı ziyaret etti. Yönetim ve çalışanlar ile gerçekleştirdiği sohbetin ardından konuşan Vidinlioğlu, “KUZKA’daki kardeşlerimizle keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Fikir alışverişinde bulunduk. Kendilerine teşekkür ediyorum. KUZKA’nın çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. KUZKA bize şehrin tanıtımı konusunda çok yardımcı olacak. Turizmin gelişmesi için şehrimizin tanıtımının doğru kanallardan, doğru ve güzel işlerle yapılması oldukça önemli. O yüzden bu konuda kendilerinin fikirleri ve düşünceleri oldukça değerli. Kastamonumuzu markalaştırmak için kendileri ile çok güzel işler yapacağımıza inanıyorum” açıklamasında bulundu.

“DENETİMLERİMİZİ SIKLAŞTIRACAĞIZ”

Galip Vidinlioğlu, daha sonra Yol-İş 1 ve 2 Nolu Şubelerini ziyaret etti. Yol-İş 1 ve 2 Nolu Şubelere nezaket ziyaretinde bulunan Galip Vidinlioğlu ve ekibi, yönetim ve üyelerin sorunlarını, istek ve önerilerini dinledi.

Yönetim ve üyeler ile gerçekleştirdiği sohbetin ardından konuşan Vidinlioğlu; “İş sağlığı ve güvenliğinin önemini konuştuk. Belediye olarak iş sağlığı ve güvenliği konusunda her zaman dikkatli olacağız. Çalışanlarımızın temel haklarını güvence altına almak için denetimlerimizi sıklaştıracağız ve güvenli koşulları oluşturacağız. İş cinayetlerinin önüne geçmek için gereken ne varsa yapacağız. Sendika yönetimimiz ve üyeleri ile bu konular hakkında konuştuk, içleri rahat olsun” diye konuştu.

“ESNAFLARIMIZ BİZİM BAŞIMIZIN TACIDIR”

MHP Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, esnafı ziyaret etmeye devam ediyor. Daday Kavşağı ve Santra Park çevresindeki esnafı ziyaret eden Galip Vidinlioğlu ve ekibi, esnafın sorunlarını, istek ve önerilerini dinledi.

Esnaf ile gerçekleştirdiği sohbetin ardından konuşan Vidinlioğlu, “Esnaflarımız bizim başımızın tacıdır. Kendileri de sağ olsunlar bizi her seferinde sıcak bir şekilde karşılıyorlar ve ikramlarda bulunuyorlar. Desteklerinden ötürü kendilerine teşekkür ediyorum. Belediyecilik konusunda uzman ve tecrübeli olan ekibimizle beraber esnafımızın standartlarını artıracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

“KADIN EVİ EV, ŞEHRİ ŞEHİR, ÜLKEYİ ÜLKE, DÜNYAYI DÜNYA YAPANDIR”

MHP Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu son olarak, MHP Kadın Kolları’nın düzenlediği etkinliğe katıldı. MHP Kadın Kollarının düzenlediği buluşmaya katılan Galip Vidinlioğlu, kadınların sorunlarını, istek ve önerilerini dinledi. Kadın Kolları ile gerçekleştirdiği sohbetin ardından konuşan Vidinlioğlu; “Kadınlarımızın görüşleri bizim için çok önemli. Kadın evi ev, şehri şehir, ülkeyi ülke, dünyayı dünya yapandır. Kastamonumuzun sorunlarını kadınlarımızdan daha iyi bilen yoktur. Bu noktada bizimle paylaştıkları şeyler bizim için oldukça önemli. Sadece şehrimizin sorunlarının çözümü noktasında değil, iş hayatında da daha çok görev almalarını istiyorum. Yöresel ürünlerimiz bunun bir başlangıcı daha birçok konuda kadınlarımızı iş hayatına dahil edeceğiz. Bu konuda da çalışmalarımız var” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme