İnebolu'da Öğretmenler Günü Kutlandı

İnebolu'da 24 Kasım Öğretmenler Günü programı, Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunulması ile başladı.

İnebolu'da Öğretmenler Günü Kutlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tören, İnebolu Belediye Başkanı Mustafa Huner Özay, Milli Eğitim Müdür Vekili Hakan Civelekoğlu, kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri ile siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum örgütlerinin temsilcilerinin katılımı ile gerçekleşti. 

Akabinde, İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve İstiklal Yolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin hazırlamış olduğu 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programı İnebolu Kaymakamı Ahmet Vezir Baycar, Belediye Başkanı Mustafa Huner Özay ve eşi Dilek Özay, İlçe Emniyet Müdürü Ali Güneş, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Recep Özbek, Milli Eğitim Müdür Vekili Hakan Civelekoğlu, kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri ve öğretmenlerin katılımı ile gerçekleşti.

Öğretmenlerle Yemin Töreni Gerçekleştirildi

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kutlama programında günün anlam ve önemini belirten konuşma Milli Eğitim Müdür Vekili Hakan Civelekoğlu tarafından yapıldı. Kutlama programında okul öğrencileri tarafından hazırlanan gösteriler ve slayt gösterisi sunuldu. Ardından, adaylığı kalkan öğretmenlerle yemin töreni gerçekleştirildi.

24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere, İlçe Kaymakamı Ahmet Vezir Baycar, Belediye Başkanı Mustafa Huner Özay, İlçe Emniyet Müdürü Ali Güneş ve Milli Eğitim Müdür Vekili Hakan Civelekoğlu tarafından hediyeleri takdim edildi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme