İnebolu Belediyesi'nin Bütçesi 160 Milyon TL Oldu

İnebolu Belediyesi 2024 yılının ilk Belediye Meclis toplantısını, Belediye Başkanı Mustafa Huner Özay'ın başkanlığında İnebolu Belediyesi Sinema ve Çok Amaçlı Toplantı Salonu'nda gerçekleştirdi.

İnebolu Belediyesi'nin Bütçesi 160 Milyon TL Oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İnebolu Belediye Başkanı Mustafa Huner Özay, Meclis Üyelerinin yeni yıllarını kutlayarak, başta sağlık olmak üzere mutlu, huzurlu, birlik beraberlik içerisinde bir yıl geçirmek temennisinde bulundu. 2024 yılı meclis toplantı döneminin İnebolu için hayırlı uğurlu olması dileklerinde bulunan Belediye Başkanı Mustafa Huner Özay, 2024 yılının Belediye Meclis Toplantısının ilk oturumunu açtı.

‘Yeni Projeleri Kazandırmanın Gayreti İçerisinde Olacağız’

Toplantıda; İnebolu Belediyesi’nin 2024 yılı bütçesi, İnebolu Belediye Meclisinin kararı ile 2023 yılında 100 milyon TL olan bütçe 60 milyon TL artışla 2024 yılında 160 milyon TL olarak belirlendi.

İnebolu Belediye Meclisince kabul edilerek kesinleşen 2024 Mali yılı İnebolu Belediye Bütçesi için verdikleri desteklerden dolayı Meclis Üyelerine teşekkür eden Belediye Başkanı Mustafa Huner Özay; “İlçemizi her yönden daha da ileriye götürmek için birlik ve beraberlik içerisinde yeni projeleri kazandırmanın uğraşı ve gayreti içerisinde olacağız. İlçemizin vizyonunun gelişmesi, modern ve yaşanılabilir bir şehir olması için şeffaf, adil ve katılımcı yönetim anlayışımızı daha da geliştirerek, İstiklal Madalyalı tek İlçe olan İnebolu’muzu bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sizlerin desteği ile aynı heyecan ve azimle sizlerin desteği ile daha da ileriye taşıyacağız. 2024 mali yılı bütçesi İnebolu halkına hayırlı olsun” dedi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme