• Haberler
  • İlçeler
  • İnebolu Belediye Başkanı Uzuner: 'Yalnız Bırakmayın Bizi Sayın Valim'

İnebolu Belediye Başkanı Uzuner: 'Yalnız Bırakmayın Bizi Sayın Valim'

Kastamonu'da gerçekleştirilen İI Koordinasyon Toplantısı'na katılan İnebolu Belediye Başkanı Engin Uzuner, toplantı esnasında Vali Meftun Dallı' a ilçede hizmet veren huzurevi hakkında yaşanılan sıkıntılarla ilgili bilgi verdi.

Başkan Engin Uzuner konuşmasında “Huzurevi’nde 25 yaşlımız var, 40 personelimiz var. Niye kapansın huzurevi? 6 yıldır gündemde kapanacaksa da kapansın bıktık artık. Yalnız bırakmayın bizi Sayın Valim” dedi.

Vali Meftun Dallı’nın “Benim bildiğim kapanmıyor, yeni bina yapılacak oraya” sözüne ise cevap veren Başkanımız Engin Uzuner “O da zor Sayın Valim. Hayırsever yer bağışlasın, binayı yapsın diyorlar. 27 milyon sağ olsun Bakan bey ödenek ayırdı. Ödenek gönderilmek üzere arandık, hesap numarası verildi. 1 saat sonra arandık bir sıkıntı var denilip ödenek geri çekildi. Kapanacaksa da kapansın artık vallahi bıktık sayın Valim. Ben şunu da söyledim, belediye olarak yer verelim. İmar plan değişikliği yapayım, 2 kat daha emsal vereyim. Yaşlı sayısını 50’ye çıkaralım tekrar size devredeyim dedim. Ona gelmiyorlar buna gelmiyorlar kapatalım diyorlar. Kapanacaksa kapansın vallahi bıktık. Çok özür diliyorum vallahi yaralıyız Sayın Valim” dedi. 

Vali Dallı ise “Yeni gelen Kaymakamımız da konuyu yakinen takip etsin. Hep beraber takibini yapalım” ifadelerini kullandı.

Özel Haber

Bakmadan Geçme