İnceboğaz Köy Konağı Açıldı

İnceboğaz Köyü Yemekhane ve Mescitten oluşan Köy Konağı açılışı yapılan törenle birlikte gerçekleştirildi.

Açılış programına, Vali Yardımcısı Hakan Kubalı, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Selahattin Emirsüleymanoğlu, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel ve Yönetimi, MHP Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Kapulu ve Yönetimi, Kastamonu Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Adem Canbaz, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu (TMK) Kastamonu Muhtarlar Derneği Başkanı Muammer Yapıcıoğlu, İl Genel Meclisi (İGM) Üyesi Hüsnü Dıngıloğlu, İnceboğaz Köyü Muhtarı Mehmet Yenikomşu, çevre köy muhtarları, İGM Üye Adayları, diğer davetliler ile köy halkı katıldı. 

Köy Konağı açılışı Köy İmamı Erdoğan Özkan’ın yaptığı dua sonrasında açılış kurdelesi de katılımcı protokol tarafından kesildi. Köy Konağı katılımcılara gezdirildi. Köy Konağı hakkında Muhtar Mehmet Yenikomşu katılımcılara bilgi verdi. Yenikomşu, Vali Yardımcısı Hakan Kubalı’dan Köyleri ile ilgili yapılmasını istediklerini söyledi. 

‘300 Kişiye Kadar Hizmet Verebileceğiz’

Açılışta konuşan İnceboğaz Köyü Muhtar Mehmet Yenikomşu, “Köyümüzde açılışını bugün yapacağımız yeni Köy Konağı’mız Yemekhane ve Mescit bölümünden oluşmaktadır. Bu Köy Konağımızda 300 kişiye kadar hizmet verebileceğiz.  İnceboğaz Köyümüze bugüne kadar birçok hizmetleri yaparak hizmete sunduk. Bundan sonra da İnşallah nasip olursa diğer eksikliklerimizi de gidermek için var gücümüzle çalışacağız. Eksiklerimizi Sayın Valimize, Kurum Müdürlerimize bugün bir kez daha ilettik. İnşallah bu isteklerimizi de yerine getirerek köyümüzü daha da iyi konuma hep birlikte getireceğiz. Hükümetimizin ve Devletimizin programları doğrultusunda bu eksikliklerin de yapılacağına inancım tamdır. Bu mutlu, sevinçli, heyecanlı günümüzde yanımızda olan başta Sayın Valimiz Hakan Kubalı olmak üzere,  tüm Milletvekillerimize ve Kurumlarımıza, STK Başkan ve yöneticilerimize, Siyasilerimize, tüm katılımcılarımıza, emeği ve katkısı geçen herkese, bizi mazeretleri nedeniyle arayan tüm dostlarımıza ve tanıdıklarımıza Muhtarlığımız, Köylü can dostlarım ve hemşehrilerimiz adına çok teşekkür ediyorum” dedi. 

‘Birliğimizi Sevelim, Birliğimizi Kucaklayalım’

Vali Yardımcısı Hakan Kubalı ise, “Bugün açılışta yanınızda bulunmaktan dolayı duyduğum mutluluğu tarif etmem imkânsız. Sizler benim için, hepimizi birbirimiz için çok değerliyiz. Şimdi hep birlikte İnceboğaz Köyü’nde bir Köy Konağı açılışı için bir aradayız. Huzur ve barış içerisindeyiz. Allah barışımızı huzurumuzu bozmasın. Birlik ve beraberlik içinde olalım. Birliğimizi sevelim, birliğimizi kucaklayalım. Vatanımızı milletimizi yüceltelim. Hiç bir birimiz arasında ayrım yapmayalım. Güzel işler yapalım, hep birlikte vatanımızı milletimizi kalkındıralım, gelişelim, Köy Konakları, okullar yapalım. Sağlık Ocakları, yollar yapalım. Yani aklınıza gelebilecek her alanda ilerleyelim. Biz birlik olursak, beraber olursak, birbirimizi seversek ve bir araya gelirsek, dayanışma içinde olursak, başaramayacağımız iş yoktur.  Biz hepimiz Türkiye Cumhuriyeti olarak bir aile gibiyiz. Bizim aramızda hiçbir ayrılık yoktur. Sizler benim için kendi ailemden farksızsınız. Vatandaşlarım sizleri çok seviyorum ve Köy Konağı’nın Köyün sorunlarının çözüm bulacağı, köylünün birbiri ile kaynaşacağı, buluşacağı, gençlerin, yaşlıların bir arada köyün sorunlarını görüşeceği ve her türlü iletişimin gerçekleşeceği daha güzel günlerin ortak buluşma mekânı olmasını diliyorum. Köy Konağı’nın yapımında emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Köy Konağı’mızın hayırlı olmasını diliyorum. Kastamonu Valiliği olarak İnceboğaz Köyü dahil olmak üzere diğer bütün köylerimizle bir aradayız. Bütün projelerde yanınızdayız ve mutlaka bütün sorunlarınızın çözümü için bir adım atarız. Yeter ki bir arda olalım. Bu duygu ve düşüncelerle Köy Konağımızın hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.  
 

Bakmadan Geçme