• Haberler
  • Genel
  • 'İlimiz huzurlu bir il ama mükemmelliğinde sınırı yok'

'İlimiz huzurlu bir il ama mükemmelliğinde sınırı yok'

VALİ YAŞAR KARADENİZ Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 174'üncü yıldönümü kutlamaları çerçevesinde dün Emniyet Müdürü Metin Turgay Karabulak ve beraberindeki heyet Vali Yaşar Karadeniz'i makamında ziyaret etti. Günün anlam ve önemine binaen Emniyet Müdürü Metin Turgay Karabulak 'Kastamonu emniyet teşkilatı olarak Sayın Valimizin destekleriyle bir önceki senelere göre daha iyi durumdayız. Hem personel açısından hem de...

VALİ YAŞAR KARADENİZ;


Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 174’üncü yıldönümü kutlamaları çerçevesinde dün Emniyet Müdürü Metin Turgay Karabulak ve beraberindeki heyet Vali Yaşar Karadeniz’i makamında ziyaret etti.

Günün anlam ve önemine binaen Emniyet Müdürü Metin Turgay Karabulak; “Kastamonu emniyet teşkilatı olarak Sayın Valimizin destekleriyle bir önceki senelere göre daha iyi durumdayız. Hem personel açısından hem de olaylara hakim olma açısından iyi durumdayız. Daha önceki senelere oranla çok fazla etkinlik düzenlendi ve seçim geçirdik. Çok şükür bunların hepsinden alnımız akıyla çıktık. Zaten Kastamonu’nun huzurlu ve güvenli bir şehir olduğu da söyleniyor” diyerek bilgi verdi.

“İLİMİZ HUZURLU BİR İL AMA MÜKEMMELLİĞİNDE SINIRI YOK”

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunu kutlayan Vali Yaşar Karadeniz; “Diğer illerde olduğu gibi ilimizin, ilçelerimizin güvenliğini sağlama konusunda bizler için çok önemli bir yere sahipsiniz. Çok zor bir mesleği icra ediyorsunuz. Her mesleğin uğraş ve hedef kitlesi ortalama toplumuzun ayarında bir hedef kitlesi ama sizin uğraştığı hedef kitle daha çok toplumun problemli kesimleri. Bu açıdan diğer mesleklere göre daha zor. Fakat göstermiş olduğunuz fedakarlıktan dolayı bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada en iyi şekilde bu zorlukları aşacaksınız. 15 Temmuz Darbe Girişimi’nden dolayı personel sayısında oldukça bir düşüş yaşanmış ama son 2 yıldır hızlı bir şekilde yapılan atamalarla bu eksiklikler büyük ölçüde telafi edildi. İnanıyorum ki birkaç yıl sonra eski sayımıza tekrar ulaşmış olacağız. İlimiz huzurlu bir il ama mükemmelliğinde sınırı yok. Onun için daha iyiyi hedef almamız lazım. İstatistiklere bakarak her yılı bir önceki yıldan daha ileriye götürmemiz lazım. Vatandaşımızın da bizden beklentisi budur. Buna göre çalışmamız lazım. Hem emniyet, asayiş açısından hem de polislerimizin diğer görevleri açısından, her şube müdürümüzün kendi yürüttüğü görev alanı içerisinde istatistikleri daha ileriye götürmek adına gerekli gayreti en üst düzeyde göstermeye devam etmesi gerekir” diye konuştu.

Bakmadan Geçme